Digidexo.com

Rettsmidler for tannpine smerte

Rettsmidler for tannpine smerte


En tannpine kan være nådeløse og smertefull. En tannpine kan være forårsaket av en underliggende problem som et hulrom, sprekker tann, infeksjon eller tannkjøttsykdom. Det er viktig å se en tannlege for å få riktig diagnose og behandling for tann. Men hvis du trenger smertelindring før timen er det rettsmidler for tannpine smerte kan du prøve hjemme.

Pharmacy

Over-the-counter produkter er tilgjengelige for å lindre tannsmerter. Smertestillende gel er populære. Du kan også vurdere å ta en over-the-counter medisiner som aspirin eller paracetamol. Rådfør deg med lege før du tar noen over-the-counter medisiner.

Naturlig

Plasser fedd olje direkte på tann. Fedd olje, som dreper bakterier, inneholder eugenol. Det fungerer som en bedøvelse og vil nummen tannen. Hvis fedd olje ikke er tilgjengelig, vil hele nelliker også gjøre susen. Myke opp nellik i munnen og deretter presse mellom de ikke-sårer tennene til å trekke ut oljer. Hold fedd mot tann for en halv time. Olje av oregano vil også bidra til å bekjempe tannpine.

Bland sammen en liten mengde cayennepepper og ingefær pulver. Tilsett noen dråper vann og blandingen i en lime. Påfør direkte til din tann med en bomullsdott. Denne blandingen kan irritere tannkjøttet så hold lim på såret tann bare.

Skjær en løk, eller en lime, og legg en liten bit på berørt tann. Løk har antibakterielle egenskaper. Limes har vitamin C og er kjent for å lindre smerte tannpine.

Brygge en kopp peppermynte-te og la avkjøle. Snurr den rundt munnen, noe som gjør at den har kontakt med verkende tann, spytte og gjenta.

Skyll munnen med 3 prosent hydrogen peroxide. Må ikke svelges. Skyll munnen med vann etter at tannpine er minimert.

Tilsett 1 ts. av salt til et glass med varmt vann og bruk den til å skylle ut munnen. Saltet vil rense munnen og også tjener til å trekke noen overflødig væske ut av tannen.

Påfør en varm svart te-pose direkte til tannen. Tanniner i te vil redusere hevelse og smerte.

Skyll med wheatgrass juice. Den hvetegress vil rense munnen og bekjempe bakterier.

Rull et fedd hvitløk i rock salt og deretter søke direkte til den smertefulle tann.

Suge en bomullsdott i whisky eller konjakk. Påfør direkte til tannen. Ikke bruk denne metoden hvis du har spørsmål vedrørende brennevin forbruk.

Pakk en isbit i en tynn, ren klut og bruke kuben direkte til tannen. En annen isbit Trikset er å bruke isen til området der tommelen og pekefingeren møtes på hånden motsatt av den siden av munnen din som gjør vondt. Denne metoden numbs smerte impulser og utgivelser positive endorfiner. Denne metoden anbefales ikke hvis du er gravid.