Digidexo.com

Hvordan senke kolesterol naturlig

I Hvordan senke kolesterol naturlig, jeg lære deg noen enkle trinn for å hjelpe deg å se en nedgang i kolesterolet. Det vil ta tid, engasjement og vilje, men du KAN senke kolesterolet uten medisinering.

Bruksanvisning

•  Spis mer fiber:
Seriøst, er fiber en stor bidragsyter til en sunnere kolesterol, og det er naturlig. Spis mer havregryn, frukt (med skall), grønnsaker (spesielt grønne), og bønner. Prøv å bytte alle dine brød og karbohydrater med hele korn. Dessuten kan du finne fiber kosttilskudd for å ta (som Metamucil). Fiber faktisk binder seg til kolesterol, slik at når fiberen kommer ut av kroppen, tar det med seg kolesterol.

Redusere og erstatt:
Reduser forbruket av dårlig fett og erstatte de med sunt fett. Eksempler på dårlig fett er de som finnes i meieriprodukter og rødt kjøtt. Skift ut med sunt fett som fisk og extra virgin olivenolje.

Kosttilskudd:
Nummer én supplement for å bidra til å redusere kolesterol naturlig er Omega 3 fiskeolje. Disse fiskeoljer er en flott måte å høste helsemessige fordeler av fisk uten å ha fisk til middag hver dag. Andre kosttilskudd for å vurdere er Vitamin B kompleks, krom og hvitløk.

Øvelse:
Du fikk den ... komme i bevegelse. Øvelsen vil bidra til å få hjertet til å pumpe og blodet flyter. Gå, jogge, traff gym ... bare komme i bevegelse. Dette vil ha en utrolig innvirkning på kolesterol score.

Hint

  • Sørg for å lese min artikkel om hvordan du Read My Kolesterol Testresultater
  • Hold legen din oppdatert på alt du gjør for å redusere kolesterolet ... selv om han presser medisinering.