Digidexo.com

Cons of Hemp Oil

Cons of Hemp Oil


Hemps oljen presses fra Cannabis sativa hampplanten, og er kjent for sin bruk som et kosttilskudd og for behandling av aktuelle inflammatoriske lidelser. De motstridende synspunkter på hamp olje stammer fra sin karakteristiske kvalitet som inneholder et psykoaktivt stoff og de krav som er nødvendige for å bevare dens ernæringsmessige verdier.

Kan ikke brukes til steking

Hemp frø olje kan brukes med alle forskjellige typer mat, men bør aldri brukes til steking. Oljer slik hamp, rik på essensielle fettsyrer, røyk ved lavere temperaturer. Ved oppvarming forbi kokepunkt på 212 grader Fahrenheit, oljens flerumettede fettsyrer konvertere til usunne peroksider. Jo mindre oljen er oppvarmet, desto mindre den er ødelagt. Den kan brukes til å forsinke koking av korn og grønnsaker uten å ta skade, og for steking av brød, hvor det er beskyttet mot luft og lys.

Sterk Taste

Hemp olje kan ha en sterk smak, avhengig av merke og prosesseringsmetode. Oljen er grønn i farge på grunn av sin høye klorofyllinnhold og etterlater en ettersmak. Noen sammenligner det med smaken av solsikkeolje, selv om smak og viskositet variere mellom merkene. Når den brukes i bakevarer, dressinger og grønnsaksretter, bidrar oljen sin distinkte smaken til den generelle smaken av maten.

Kort holdbarhet

Som et frø olje som er presset uten løsningsmidler, hamp har kortere holdbarhet enn andre oljer som er rike på essensielle fettsyrer. Uraffinert hamp olje må oppbevares i kjøleskap eller fryses for å unngå forverring. Det bør lagres i en mørk beholder for å være skjermet mot lys og oksygen for å hindre den fra å gå harsk.

Forbruket kan forårsake positiv dopingtest

Hemp olje kommer fra frøene av cannabis planten som inneholder tetrahydrocannabinol psykoaktive stoffet (THC). Selv om denne kjemiske fjernes under behandlingen, kan spor av dets nærvær bli detektert ved medikamentscreeningtester. Hemp matprodusenter som tilhører Hemp Industries Association (HIA) har lovet å kontrollere sine prosesser for å begrense spor rest THC i hamp olje for sikker forbruk.