Digidexo.com

Slik behandler lavt blodsukker (hypoglykemi)

Lær hvordan du effektivt håndtere lavt blodsukker, øke energi, og leve sunt.

Bruksanvisning

Hypoglykemi er en tilstand av ekstreme blodsukkernivået. Du kan finne deg selv trøtt hele tiden, svak, humørsyk, sulten, eller på en mer ekstrem nivå, erfaring stølhet eller stivhet, svimmelhet, kroppsskjelvinger, og manglende evne til å behandle tanker klart ... men det er håp! Denne guiden vil lære deg hvordan å håndtere det samlede kostholdet riktig, uansett alvorlighetsgrad. Først vil vi undersøke generell ernæring, så vil vi diskutere hvert måltid, og til slutt, hva du skal gjøre når blodsukkeret synker.

Riktig ernæring krever at vi ikke bare spise sunn mat, men at vi spiser sunt prosenter av matvarer. De fleste er ikke klar over dette! Så hva betyr et sunt måltid se ut? Hvis du forestille hvert måltid som en plate, bør halvparten av denne platen være grønnsaker og greener som ikke er store karbohydrater (dvs. gulrøtter og poteter.) Bare en videre av tallerkenen din bør være karbohydrater, og en fjerdedel protein. Uansett hva du drikker behov for å bli regnet i måltidet også (ja, et glass juice eller brus kommer til å telle som en carb!) Lar undersøke hvert måltid ...

Felles frokost elementer er havremel, appelsinjuice, toast, frukt, eller pannekaker. Så sunn som disse kan virke, er problemet at folk flest er altfor vant til å konsumere en stor mengde karbohydrater, og hva disse gjør, er spike blodsukkeret, og kroppen går inn i overtid prøver å håndtere det. En time eller to senere, kan du oppleve en "crash", som kan la deg trøtt, svimmel, svak, skjelven, eller tåkete i tanken.

En god frokost er høy i protein (egg er et utmerket valg.) Hvis du ikke liker egg, som jeg ikke, det finnes andre alternativer. Min frokost kan inkludere friske snitt agurk eller selleri, salat greener, et par stykker av fettfattig ost (for protein) eller usaltede nøtter (men ikke peanøtter.) Jeg begrense karbohydrater til ett stykke toast eller et glass appelsinjuice om Jeg føler meg ikke som å drikke vann, men jeg kan ikke gjøre begge deler.

Disse tingene kan ikke synes å fylle på overflaten, men de trenger ikke føre til at blodsukkeret til å pigge, og i prosessen, krever at du forbruke enda mer mat og sukker senere for å gjenopprette fra en sukker krasj. Det tar litt tid for kroppen å tilpasse seg en livsstil endring som dette, men når det justerer, vil du begynne å virkelig føle seg bedre. Selv hadde jeg mer energi, mitt humør bedret seg, og immunforsvaret mitt ble sterkere! Så, justere måltidene dine behov ... Hvis du trenger å spise mye, velger grønnsaker og proteiner for å levere energi.

Lunsj kan inkludere salater, grønnsaksupper og smørbrød ... hvis du velger å spise en sandwich, gjøre det med bare ett stykke brød, og den vanlige mengden av kjøtt, grønnsaker og ost som du ville sette på en vanlig sandwich .. .bare bruke mindre brød. Dette begrenser dine carb inntak. Et annet alternativ er lavkarbo wraps, som fungerer svært godt. En av mine favoritt lunsjtid sider er tørket vegetabilske chips drysset med litt havsalt. Sjekk dagligvarebutikker for like elementer.

Noen grønnsaker som fungerer godt for denne dietten inkluderer salat greener, løk, sopp, paprika, agurk, pickles, rosenkål, spinat blader, erter, asparges og reddiker. Unngå for mange gulrøtter og poteter.

Vær forsiktig med å drikke energidrikker og brus, da disse spike blodsukkeret. Hvis du blir lei av vann, kan du blande bare en liten bit av fruktjuice til glitrende vann og det ville være et langt bedre valg.

Grønnsaksupper og salater fungere like bra med middager. Dampede grønnsaker er stor. Vær forsiktig med hvor mye ris, pasta og poteter du spiser, som disse felles middag elementer heve blodsukkeret.

Uansett hvor godt du spiser, kan du fortsatt oppleve krasjer. Dette er en del av sykdommen. Det vil gi betraktelig bedre over tid med omsorg og tålmodig arbeid (i min erfaring, de ble mindre vanlige og mindre alvorlige,) som er grunnen til å spise riktig er viktig, men for de øyeblikkene når den gjør dråpe, kan det hjelpe å bære en liten pakke appelsinjuice eller de oransje stykke godteri de selger på dagligvarebutikker og bensinstasjoner. Som hypoglycemics, vi må innse det faktum at noen ganger vårt blod sukker kommer til å falle. Prøv å bruke disse minimalt om, og holde dem på hånden for nødhjelp eller når du er veldig opptatt og ikke kan stoppe og spise. Det bør bare ta ca to appelsinskiver å ta med sukker tilbake til der den trenger å være. Vær forsiktig med å legge mer sukker i kroppen din enn absolutt nødvendig, som sukker fører krasjer.

Lykke til! Med omsorg og tid, kan du leve et sunt, aktivt liv til tross for denne tilstanden. Det trenger ikke å definere deg. Du kan definere det, ved å spise riktig.