Digidexo.com

Fordeler med grunnleggende helsetjenester for Everyone

Fordeler med grunnleggende helsetjenester for Everyone


Det er ingen tvil om at helsevesenet i USA blir stadig dyrere etter hvert som årene går. Regjeringen opp spørsmålet med en ny lov, men det er mer arbeid som må gjøres. Det er mange fordeler med å gi grunnleggende helsetjenester for alle amerikanere. Skifte fokus til å gi forebyggende behandling kan unngå sykdommer før de starter. Mandat at forsikringsselskaper dekker personer som har hatt kontakt tilstander og de som utvikler alvorlige medisinske problemer må også tas opp.

Fokus på forebyggende arbeid

En fordel med å gi grunnleggende helsetjenester for alle er å stoppe sykdommer før de starter. Uten tilstrekkelig forebyggende behandling, kan en "helsevesenet" system virkelig beskrives som en "sykdom care" system. Forebyggende behandling kan bevare helsen til befolkningen og satt i kraft den medisinske kunnskapen som er tilgjengelig for øyeblikket. Helsesjekk for å vurdere blodtrykket og kolesterolnivået kan forebygge hjerteproblemer, og rutinemessig vaksinasjon mot slike sykdommer som meslinger, polio og hjernehinnebetennelse kan beskytte mot disse sykdommene. Kreft screenings som mammografi og colonoscopies kan plukke opp problemene mens de fortsatt er mulig å behandle. Noen mennesker kan ha nytte av rådgivning å slutte å røyke, gå ned i vekt og redusere bruken av skadelige stoffer som alkohol og narkotika. Graviditet screenings og godt babyen og godt barnet besøk til 21 år er nyttig for å holde ungdommene sunt. Hensiktsmessig forebyggende behandling er basert på alder, kjønn og helsetilstand.

Behandle folk med eksisterende betingelser

En annen fordel med grunnleggende helsetjenester for alle er å behandle de med kroniske tilstander, slik at de kan håndtere sine symptomer og har en bedre livskvalitet. Noen tilstander som diabetes kan være livstruende. Mennesker som har alvorlige og kroniske sykdommer og tilstander er noen ganger nektet dekning av sine forsikringsselskaper for disse forholdene. Personer med astma eller diabetes, kan utestenges fra planen. Dersom forsikringen plan gjør dekke dem, kan de bli nektet dekning for helseproblemer knyttet til sykdom eller skade. Nye lover forbyr utelukkelse, begrensning eller avslag på dekning for en sykdom eller skade for barn under 19. Denne beskyttelsen er planlagt å tre i kraft for alle amerikanere i 2014. Noen forsikringsselskaper begynner å utstede retningslinjer spesielt for personer med visse typer kronisk sykdom. Fordelen er at med forsikringsdekning syke mennesker ikke trenger å betale for deres omsorg ut av sin egen lomme.

Emergency Care

En tredje fordel av å gi grunnleggende helsetjenester til alle er å sette folk i stand til å søke nødvendige nødetatene når og hvor de trenger det for å unngå forverring forhold eller død etter en ulykke eller hendelse. Grunnleggende helsetjenester omfatter nå utvidet legevakt for folk som trenger det. Noen helseforsikring politikk begrenset betaling for behandling i akuttmottaket hvis de ikke var en del av et godkjent nettverk av helsepersonell. Den nåværende loven gir folk muligheten til å bruke nødetatene for sine valg uten forhåndsgodkjenning fra forsikringsselskapet og uten å betale høy co-forsikring out-of-network kostnader.