Digidexo.com

Hvordan å rette Unøyaktig Medisinsk informasjon i Leger filer

Hvordan å rette Unøyaktig Medisinsk informasjon i Leger filer


Den hippa (helseforsikring bærbarhet og Accountability Act) privatliv regelen er en føderal lov vedtatt for å gi innbyggerne retten til å foreta en forespørsel om å se medisinske filer, sikre en kopi og for å gjøre korreksjoner ved å legge informasjon til filene. I tillegg har mange stater har også lover som gir innbyggerne rett til å få tilgang til medisinske filer. Det viktigste aspektet ved å korrigere unøyaktige medisinsk informasjon i legenes filer er å sikre helsen mottar presis dokumentasjon i tilfelle en nødssituasjon, samt å sikre nøyaktig fakturering. Prosessen med å korrigere dine medisinske filer innebærer noen enkle trinn for å gjennomgå filer og deretter sende en forespørsel til legen for å oppdatere filene.

Bruksanvisning

•  Be om å gjennomgå medisinske poster fra legekontoret og ta deg tid til å bestemme eventuelle unøyaktigheter. Lage kopier av noen poster du finner feil. De viktigste unøyaktigheter du ønsker å se etter er de som kan påvirke en diagnose, behandling, eller evne til å motta helsetjenester. Du vil også ønsker å rette eventuelle opplysninger knyttet til din kontaktinformasjon eller fakturering poster.

Ring legekontoret og be for den om å sende deg et skjema for å gjøre endringer i dine poster. Spør på kontoret for å sende ++++

dannes via post eller faks hvis du foretrekker det.

Fyll ut skjema som viser korrigeringene for å medisinske filer, og hvis de korreksjoner bære en grundig forklaring, komponere et brev med informasjon om unøyaktighet. Stift brevet til en kopi av den medisinske posten inneholder feilen og inkludere med endringen skjemaet. Vær presis i din kommunikasjon; detalj både unøyaktigheter og korrekt informasjon som krever dokumentasjon.

Gjør kopier for deg selv av utfylt endringen form, alle medisinske poster som inneholder feilen, og bokstaven du komponert og signert. Deretter returnere skjemaet sammen med brevet og kopier av unøyaktige dokumenter til legekontoret. Helsepersonell så har 60 dager på å svare på forespørselen som fastsatt av HIPPA. Legekontoret er ikke nødvendig å gjøre endringer i filen hvis den medisinske leverandøren ikke er enig med dine funn; Men de vanligvis vil hvis informasjonen er faktisk unøyaktig.

Tips og advarsler

  • Noen stater vil la pasienten ha et tillegg plasseres i sin fil om retting av uriktige opplysninger, om ikke helsepersonell enig med tolkningen din. Sjekk med din stater Consumer styret å avgjøre om slike lover gjelder for medisinske filer.