Digidexo.com

Beauty Bruker for bentonittpulver

Beauty Bruker for bentonittpulver


Hvis du leter etter en måte å oppnå glødende hud og sunt hår, og legger bentonitt pulver til din skjønnhet diett kan hjelpe. Pulveret kommer fra bentonitt leire, er svært rimelig, og kan finnes i de fleste helsekostbutikker. Noen fagpersoner anbefaler også å ta bentonitt pulver som en måte å oppnå og opprettholde kolon helse.

Hudpleie

Bentonitt pulver kan tas i kapselform som et kolon rengjøringsmiddel som vil rense kroppen for giftstoffer, noe som kan gjøre huden lysere og fri for urenheter. En rekke ansikts produkter inneholder bentonittleire - substansen er brukt som en maske for å tørke opp urenheter og holde huden tydelig. Bbentonite leire er tilgjengelig på de fleste lokale helsekostbutikker; bland den med vann eller eple cider eddik for å bruke som en ansiktsbehandling som vil eksfoliere huden og gir deg en sunn glød.

Hårpleie

Siden bentonitt pulver kan trekke ut skitt og giftstoffer, mange mennesker også bruke pulveret i håret. Bentonitt-pulver kan bidra til å fjerne flass fra vått eller tørt hår, og kan også brukes som et hår maske for å fjerne overskudd av olje og la håret rent og skinnende, siden pulver feller toksiner, slik at de lett kan skylles bort. Leiren kan blandes med vann før det påføres håret, eller blandet med elementer som kokosmelk for å gi håret en behagelig duft.

Tenner og tannkjøtt

Bentonitt pulver har også vært nevnt som et middel for hovent tannkjøtt, og kan bidra til å fremme sunne tenner ved lindrende smerter og betennelser. Ifølge den avdøde Dr. Bernard Jensen, en kiropraktor og helse og velvære forfatter, kan bentonitt pulver lindre betennelser ved å absorbere stråling i bein, noe som er grunnen til at stoffet kan hjelpe med tyggis smerte. Påføring bentonitt leire direkte på tannkjøttet å trekke giftstoffer ut er en nyttig hjem rette, ifølge Richard Anderson, forfatter av "rens og rense deg selv" bokserie. Pulveret kan også blandes med plantain å oppnå sunt tannkjøtt og tenner.