Digidexo.com

Hva Supplement Kan jeg ta å tjene Min huden ser bedre?

Å ha stor hud ikke bare skje, og noen ganger uansett hvor mye tid og oppmerksomhet du betaler til din hud med rensemidler, kremer og andre aktuelle produkter, vil du ikke få best mulig hud du kunne ha. Det er fordi flott hud, som funksjon av alle andre organer i kroppen din, er avhengig av ernæring. Heldigvis, mange hudpleie kosttilskudd er tilgjengelig som kan hjelpe huden din glød innenfra.

Ting å se etter

Nylig har hudpleie produkt produsenter begynt å ta rollen som kosthold og ernæring i huden ved å tilby sine egne linjer av kosttilskudd. Disse kosttilskudd inneholder vanligvis en kombinasjon av vitaminer og mineraler som du vil finne i en multivitamin. Olay Total Effects, en vitamin-og mineral-supplement markedsført for sunn hud, for eksempel, inneholder 100 prosent eller mer av det daglige verdi av vitamin A, C, D, E og B-kompleks, folsyre, sink, kobber, mangan og krom , alle av hvilke er funnet i et typisk multivitamin. Disse er alle bra for huden din, og hele kroppen. I tillegg hud kosttilskudd vanligvis også inneholde ingredienser som Q10, omega-3 oljer og antioksidanter, som har blitt vist i kliniske tester for å forbedre huden, eller i det minste din generelle helse.

Hva skal unngås

Når du kjøper en hud-omsorg supplement, er det viktig å se på ingredienslisten for ting du allerede har hørt om, unngå noe som utgir seg for å ha en "proprietær blanding" av ingredienser. "Anstendighet blanding" er bare fancy markedsføring språk som produsenter bruker å si at deres ingredienser er spesifikke bare for deres selskap, og når det gjelder hudpleie, er din bedre innsats å holde seg til vanlige næringsstoffer som forskning har vist seg å være gunstig for huden. Sjekk også etiketter for å unngå overdoser på noen vitaminer eller mineraler, som enkelte produkter kan inneholde ingredienser godt over det daglige anbefalte verdien, som i visse tilfeller kan være farlig.

Når du kjøper et supplement for huden din, bør du også vurdere følgende spørsmål: Kan jeg få alle disse næringsstoffene fra en vanlig multivitamin og et sunt kosthold? I mange tilfeller er svaret ja, og du kan spare deg mye penger ved å bruke en vanlig gammel multivitamin. Som med alle kosttilskudd, bør du snakke med legen din om hva du tar. Ta med flaske inn på ditt neste besøk til din primære omsorg lege og spørre henne mening.

Å få hjelp fra en proff

En flott løsning for å finne ut en total hudpleie-område er å spørre en ekspert. Når folk flest tenker hudpleie, tror de av hudleger, og hudleger er folk til å ringe med alvorlige hudsykdommer når du ønsker en reseptbelagte medisiner. En estetiker, derimot, kan hjelpe deg med å lære deg hvordan å ta vare på huden din på en daglig basis, basert på din individuelle hud. Hun kan vurdere de problemene du har med huden din og bestemme de beste kosttilskudd (og ansikts vasker og hudpleierutiner, og så videre ...) for deg. Bestemme hvilket produkt du ønsker å ta, avhenger mye på huden din og hvilke problemer det er opplever. For eksempel kan et supplement for tørr hud inneholder linfrøolje, men hvis du har ekstra fet hud, kan det være lurt å vurdere noe med B-12 i stedet. En estetiker vil identifisere disse problemene og gi deg råd. Når vi leter etter en hederlig estetiker, spør om legitimasjon og lisensiering, og når du setter deg ned for en konsultasjon, må du huske å nevne at du ønsker å ta et supplement for å hjelpe huden din ser sitt beste fra innsiden og ut.