Digidexo.com

Naturlige måter å kurere hypertensjon

Naturlige måter å kurere hypertensjon


Høyt blodtrykk er vanligvis oppdaget av en lege som vil foreskrive medisiner for å senke og kontrollere det. Mange vet ikke at de har hypertensjon. Flere mennesker blir til naturlig rettsmidler for behandling av hypertensjon for to forskjellige grunner, kostnadseffektivitet og det er ingen ubehagelige bivirkninger.

Hvitløk

Mange mennesker bruker hvitløk og hvitløk kosttilskudd for å behandle sine hypertensjon. Det har blitt bevist at den hyppige bruken av hvitløk vil senke blodtrykket (Silagy & Neil, Institutt for samfunnsmedisinske Primary Care, University of Oxford, 1994). Hvor mye hvitløk er nødvendig for å oppnå dette varierer fra person til person, men det er normalt 2-3 fedd per dag eller tilsvarende. Den hemmelige element i hvitløk er allicin. Allicin roer ned blodkar etter at de er utsatt for høyt trykk.

Hawthorne

Urten Hawthorne er også kjent for å senke blodtrykket, spesielt diastolisk number.This er bunn antall blodtrykket lesing og måler hjerte når den hviler. Det er foreslått å ta 900 mg daglig. Hawthorne åpner arterier og fordeler opp koronar blodstrøm som senker blodtrykket.

Fiskeolje

Det er egenskaper i fiskeolje som også lavere blodtrykk naturlig. Fiskeolje er faktisk det foretrukne valget for behandling av hypertensjon. Det er foreslått at en godt balansert diett som består av fet fisk bli konsumert to ganger per uke. Fiskeolje kosttilskudd kan også brukes.

Folsyre

Folsyre reduserer nivåer av homocystein i kroppen som fører til redusert blodtrykk. Det foreslås at 400 mikrogram tas på en daglig basis som har vært nyttig i å senke blodtrykket, ifølge Natural Reduksjon av høyt blodtrykk.

Balansert kosthold

Ayurvedisk Cure sier at en god balanse av natrium, magnesium og kalium er avgjørende for å opprettholde blodtrykket nivåer. Overdrevent forbruk av salt må unngås. En økning av frukt og grønnsaker er nødvendig, spesielt de som er høy i kalium. Matvarer som er rike på magnesium bør være en del av dietten for å senke blodtrykket. Disse inkluderer ris, bananer, bønner, nøtter, soya og hvete.

Livsstilsendringer

Andre naturlige måter å senke blodtrykket inngår endring hverdagen. Dette inkluderer å slutte å røyke og drikke alkohol. En daglig diett av trening bør også inkluderes, ifølge ayurvedisk Cure.