Digidexo.com

Hvordan bruke akupressurpunkter for Kvalme

Hvordan bruke akupressurpunkter for Kvalme


Kvalme og andre mage plager kan være vanskelig å behandle med medisiner. Mange ganger, vil legene sier den beste behandling er å bare la det "gå sin gang." Men akupressur er en god måte å lindre kvalme. Ved å finne de riktige trykkpunkter, kan du finne lindring fra din urolig mage og mange andre plager.

Bruksanvisning

Finn lindring av kvalme gjennom et trykkpunkt på albuen. Du kan finne dette punktet på albueleddet på innsiden av biceps. Dette punktet behandler kvalme og mageproblemer, samt angst og brystet lunger.

Finn neste trykkpunkt på håndleddet. Dette punktet kan finnes ved å skyve fingeren fra det press på håndleddet opp underarmen til du kan føle de to sener i midten av armen. Dette punktet behandler kvalme og reisesyke samt angst, søvnløshet og carpal tunnel syndrom.

avlaste deg av kvalme ved å massere trykkpunktet funnet mellom navlen og brystbenet. Dette punktet er flott for behandling av halsbrann, diaré og dårlig fordøyelse. En annen mage punktet er funnet ved å skyve fingeren inn i en depresjon som er funnet om lag to inches over din skambeinet. Dette punktet kan også behandle tretthet og svakhet.

Massasje ett eller flere av disse punktene for tre til fem minutter, eller til du føler lettelse. For best resultat, press med tuppen av fingeren din, din knoke eller viskelæret enden av en blyant.