Digidexo.com

Hva er fordelene med Iført magneter?

Magneter er ikke bare for kjøleskapet i disse dager. Et nytt alternativ medisin som vanligvis kalles "magnetisk terapi" har noen personer iført magnetiske smykker for hver sykdom fra leddgikt til kreft. Troende i magnetisk terapi hevder at magnetfelt har helbredende egenskaper. Mens det er lite medisinske data som støtter disse påstandene, det er noe snaut bevis som tyder på seg magneter kan være fordelaktig for noen forhold. Når du vurderer magnetisk terapi, er det viktig å sjekke med en lege først.

Gikt

En av de mest utbredte bruken av magnetisk terapi er for behandling av leddgikt smerte. Ifølge Intelihealth.com, en 2004 studie ved hjelp av elektromagnetisk puls terapi viste lovende resultater bekjempe Artrose smerte. Dr. Andrew Weil peker også noen lovende studie resultater på sin nettside, inkludert en 1997 Baylor College studie hvor 76 prosent av pasienter med "alvorlig ledd- og muskelsmerter" opplevde mindre smerter under magnetisk terapi.

Diabetic Foot Pain

Ifølge både intelihealth.com og alkalizeforhealth.com, det er noen bevis for pasienter som lider av smerter forbundet med diabetes å få lindring fra magnetisk terapi. I en studie sitert på alkalizeforhealth.com, en gruppe ved hjelp av magneter opplevd en utsettelse fra diabetesrelatert prikking og svie samt noen post-exercise smerte.

Forbedret Circulation

Worldofmagnets.com bekrefter at magnetisk terapi kan forbedre sirkulasjonen og stimulere blodsirkulasjonen, som hjelpemidler i helbredelsesprosessen, lindrer smerte og reduserer betennelse. Problemet, i henhold til dem, er at vår moderne miljø "avbryter" kroppens naturlige magnetisme, som er rekalibreres med bruk av magneter.