Digidexo.com

Hva er Alkohol Denat eller alkohol denaturert?

Denaturert alkohol er etanol som er endret til å omfatte giftige og bitre smaker kjemikalier. Dette gjør den dårlig egnet til konsum og fraråder bruken berusende.

Rødsprit og helse bekymringer

For å gjøre denaturert alkohol, produsenter legge en kjemisk til etanol for å gjøre det uegnet for inntak. Enkelte populære denatureringsmidler vil gjøre slike produkter bare usmakelig, mens andre kan forårsake blindhet og død. Vanlige additiver omfatter tertiær butylalkohol, metanol, isopropanol eller bensin.

Bruker for denaturert alkohol

Spesielt denaturert sprit (SDS) blir ofte brukt i fremstillingen av andre stoffer eller varer, slik som eddik eller etylacetat. Ytterligere bruksområder er bruk som en bestanddel i løsemidler og renseprodukter så vel som i laboratoriepreparater. Denaturert alkohol er også en ingrediens i dufter, proprietære løsemidler, tobakk smaks- og skjønnhetsprodukter.

Denaturert alkohol og loven

Normalt, Department of Alcohol, tobakk og skytevåpen krever en industriell Alkohol User Permit for kjøp, bruk, salg eller lagring av denaturert etanol, avhengig av formålet og kvantitet i spørsmålet. Spesifikke regler finnes for hver type søkeren og noen unntak kan gjelde for eksempel når forhandlere aldri fysisk kommer i kontakt med produktet. Department of the Treasury, Alkohol og tobakk Tax and Trade Bureau tilbyr en publikasjon på nettet som skisserer komplett søknad prosedyre.