Digidexo.com

Hvordan velge Elder Care

Hvis du står overfor utfordringen med å velge eldre omsorg for aldrende foreldre, slektninger eller bekjente, må du bestemme om personen trenger langsiktig omsorg, hjemmehjelp, omsorgsboliger eller uføre ​​tjenester. Med så mange typer eldre omsorg, er det vanskelig å avgjøre hvilken som er riktig for den aldrende person. Følgende er noen hensyn å huske på når du gjør dette valget.

Bruksanvisning

•  Snakk med eldre person. Selv om eldre mennesker er syke, de er ikke barn og fortjener å bli konsultert om beslutninger som angår dem. De kan ha visse kriterier som de kan forvente av folk som skal ta vare på dem.

Vurdere de individuelle behovene til personen før du velger eldre omsorg. Eldre mennesker som har noen helseproblemer, men er vanligvis uavhengig kan kun trenger en sykepleier for å se på dem fra tid til annen; de kan også være i stand til å bo i en Sykehjem anlegget. En person med alvorlige helseproblemer, men kan trenge 24-timers omsorg på sykehjem eller i sin residens.

Bestem hvor mye eldre omsorg kostnader. Prisene varierer avhengig av type eldre omsorg en person er å velge; noen eller alle utgifter kan dekkes av forsikring eller Medicare. Familie og venner trenger å vite hvor mye de har råd til hvilken tjeneste de planlegger å bruke.

Kontroller lisens av selskapet eller innretningen som gir eldre omsorgstjenester. Sørg for at de oppfyller alle statlige og føderale retningslinjer for omsorg for behovene til eldre mennesker. Dette inkluderer å sikre at alle ansatte er opplært og sertifisert for sine plikter. Kontrollere lisens reduserer sjansen for at en eldre kjære vil bli skadet eller plassert i et utrygt miljø.

Forskning tjenestene og be om referanser. Selv om anlegget er lisensiert, snakke med folk Whoa € ™ har brukt selskapet eller anlegget for å finne ut om tjenesten er tilfredsstillende, og sjekk på nettet for å se innholdet i eventuelle klager. Den amerikanske administrasjonen on Aging National Center på Elder Abuse gir hotline informasjon for hver stateâ € ™ s voksen beskyttende service byråer. Disse etatene har statistikk over eldre omsorgssvikt og overgrep.

Besøk bedrift eller anlegget før du tar en endelig beslutning. Du og din eldre kjære både bør besøke anlegget, sjekker for renslighet, de ansatte membersâ € ™ holdninger og moral av beboerne.