Digidexo.com

Hvordan å forvise Belly Fat

Hvordan å forvise Belly Fat


Ifølge Gary Hunter, en fedme forsker, er magefett farligere enn fett som samler seg på hofter, ben eller andre deler av kroppen, fordi den omslutter vitale abdominal organer og frigjør kjemikalier som fører til betennelse, forårsaker helseproblemer som diabetes, hjertesykdom eller kreft. Heldigvis kan du bli kvitt overflødig magefett naturlig og trygt uten å ty til drastiske kirurgiske prosedyrer som fettsuging. Magefettet vil ikke forsvinne over natten, men når den er borte, vil du være stolt av den kroppen du har jobbet for, og vil arbeide for å holde det sunt.

Hvordan å forvise Belly Fat

Endre din diett. Plastisk kirurg James Lyons sier, "Kosthold er 85 prosent av avtalen når det gjelder å Shedding magefett." Ikke spis bearbeidet mat som inneholder mye overflødig sukker og fett gram. I stedet handle for naturlige matvarer som inneholder mye fiber og laget av hele korn. Dette vil hjelpe deg til å føle fyldigere uten overspising. I tillegg unngå raffinerte karbohydrater er en god måte å øke stoffskiftet å brenne buk fett raskere.

Endre matvaner. I stedet for å spise liten frokost og en stor middag etterfulgt av dessert, spise en stor frokost og redusere måltid størrelse i løpet av dagen. Hvis du ikke kan magen en stor frokost om morgenen, bryte tre måltider ned i 4-5 måltider. Ideen her er at du vil gi kroppen din drivstoffet den trenger for å få stoffskiftet i gang, og du vil bruke som drivstoff for dine daglige oppgaver i stedet for å overkompenserer på slutten av dagen fordi du har brent mer kalorier enn du har vært i stand til å ta inn. Når du spiser forbi 20:00, at mat har en mye høyere tendens til ikke å bli brent av, og lagrer seg som fett mens du sover.

Finn måter å redusere stress før sengetid og gjør at du får en tilstrekkelig mengde søvn. Når kroppen din er stresset, frigjør det et hormon som kalles kortisol som ber kroppen til å lagre fett rundt deg magen i tilfelle det vil trenge det senere hvis situasjonen blir verre. Å være søvnmangel eller sover for mye sender en melding til kroppen din at du er stresset. Ta deg tid om natten for å trappe ned før du går i dvale, og ta deg tid til å ta et dypt pust og slappe av på ulike steder i løpet av dagen. Du kan prøve å drikke en kopp beroligende te, ser en favoritt TV-show, eller lese en bok for å sette sinnet rolig.

Øvelse på jevnlig basis. For å felle magen fett, prøv å trene minst to ganger i uken i 40 minutter eller mer. Dette langvarig periode med trening vil få blodet flyter og musklene fungerer, og vil hjelpe deg å kutte i fett butikker. På dager som du ikke trene i 40 minutter eller mer, kan du prøve å gjøre minst 15 minutter med kardio og deretter skifte fokus til kjerne-styrke øvelser som pilates eller yoga. Cardio vil hjelpe deg å forbrenne fett, men kjernen-styrke øvelser vil bygge opp magemusklene nærheten magen fett, forårsaker at fett å smelte bort.

Hint

  • Hold en telling av kalorier du tar i vs kalorier du forbrenner. Ett kilo fett tilsvarer ca 3500 kalorier, så du trenger å brenne 500 kalorier per dag mer enn du tar inn for å miste en kilo fett per uke.
  • Lokasjonsspesifikke øvelser som crunches eller sit-ups vil ikke gjøre mye for å bli kvitt magen fett hvis du er overvektig. Disse typer øvelser er mer for å gi form og definisjon til kroppen din når det overskytende fettet er brent av.