Digidexo.com

Urter for hjerte hjertebank

Hjertebank manifestere seg som en bankende, hoppe, flagrende beat. Disse symptomene kan bli følt i brystet, halsen eller nakken, og kan oppstå når som helst dag eller natt. Angrepene kan vare i noen sekunder eller timer, med varierende frekvens. De er generelt normal, men kan være unormale. Naturlige midler er mye brukt for å bekjempe symptomer assosiert med denne tilstanden, og har vist seg å være effektive.

Årsak

Hjertebank oppstår vanligvis på grunn av ikke-relaterte helseproblemer som trening, medisiner, stress, koffein, alkohol, menstruasjon hormonelle forandringer, graviditet, overgangsalder og tobakk. I sjeldne tilfeller, symptomene er et resultat av arytmi som krever legehjelp.

Herbal behandlingsmetoder

Urter som er effektive i behandling av hjertebank er motherworth, Hawthorne, cayenne og hvitløk. Disse behandlingene brukes mye i asiatiske og europeiske land med gode resultater, og er nå mye brukt av amerikanske pasienter.

Motherwort

Motherwort, tradisjonelt brukt i Europa, Kina og andre deler av verden, er en effektiv behandling for hjertebank. Den har en beroligende og beroligende effekt som bremser rask hjerterytme forbundet med denne lidelsen. Dr. Rudolph Weiss, en tysk urtespesialist, bekreftet tonic er effektiv i å senke blodtrykket og forbedre hjertefrekvens. Motherwort er tatt i skjær form tre ganger om dagen.

Hawthorne

Hawthorne bruk øker oksygen fortært av hjertet og øker enzymer i hjertemuskelen. Det styrker hjertet, opprettholde en vanlig hjerterytme, mens vann oppbygging som omgir hjertet fjerne. Det er en langsom fungerende tonic slik at effekten kan ikke være umiddelbar. Det kan tas som skjær eller te.

Cayenne

Tatt daglig, cayenne styrker, stimulerer og toner hjertet, balanserer sirkulasjonen og beroliger hjertebank. Den er tilgjengelig som en te eller i kapselform. Pasienter som ikke velger å bruke te eller kapsler kan bruke urten direkte fra pantry og legge den til juice eller annen væske for å redusere den sterke pepper smak. Cayenne er ikke bare en stor urtemedisin, det er også rik på vitamin A, B, og C, samt kalium og kalsium.

Hvitløk

Hvitløk fordeler er omfattende og er historisk urt av valget for mange kulturer. Det er effektivt i å redusere fettavleiringer i blodårene og hemmer blodpropp dannelse. Hvitløk bør tas daglig. Det er en vanlig husholdning urt og kan spises rå, så vel som tilberedes. Det kan tas i kapselform for brukere som ikke liker den sterke smaken.

Advarsel

Hjertebank ledsaget av andre symptomer som svimmelhet, kortpustethet, brystsmerter eller besvimelser kan være et tegn på andre sykdommer og krever medisinsk behandling.