Digidexo.com

Kroppsrengjøringsmetoder

Kroppsrengjøringsmetoder


Folk rene eller rense kroppen sin til å gå ned i vekt, øke energi, eller selv å overvinne ulike plager som kronisk utmattelsessyndrom eller alvorlige matallergier. Ofte er kroppen rensing anbefales når folk har candidiasis, som er et overskudd av Candida albicans eller gjær i fordøyelseskanalen og tykktarm, ifølge artikkelen "Candida Diet" på everydiet.org. Candidiasis later ofte kroppen utsatt for parasitt invasjoner, som også kan gjøre en person føler seg syk og enervated. Naturlig medisin utøvere anbefaler flere store kroppen rengjøringsmetoder.

Diet

En måte å rense kroppen er gjennom en endring i dietten. Siden candida albicans trives på sukker og gluten, et protein som finnes i hvete, rug og bygg, kan du eliminere matvarer som inneholder sukker og gluten å rense kroppen din. Denne metoden innebærer å eliminere de fleste kommersielle matvarer som brød, frokostblandinger, pasta, kaker og kjeks. Heldigvis finnes det substitutter for disse matvarene som brun ris pasta og brød, slik at du ikke trenger å helt slutte å spise din favoritt mat. En endring i kostholdet er ofte utgangspunkt for de fleste kroppsrengjørings bestrebelser.

Juicing Med Grønnsaker og frukt

Juicing innebærer å blande enkelte grønnsaker og frukt til de er i flytende form. Næringsstoffene i grønnsaker og frukt kan fordøyes lettere i flytende form. Både frukt og grønnsaker inneholder fordøyelsesenzymer som naturlig hjelper rense kroppen og fjerne overflødig candida albicans. Pressing av frukt og grønnsaker, kan også bidra til basisk kroppen, noe som kan drepe virus, parasitter og skadelige bakterier i kroppen. Vanlige grønnsaker som brukes i juicing inneholder spinat, grønne salat, kål, epler, selleri og tomater.

Kolon Rensing

Kolon renser kan også bidra til å eliminere parasitter og overflødig candida albicans i kroppen. Det finnes to hovedtyper av kolon rensing: kolon rensing formler og colonic hydroterapi. Kjøpe urte formler på helsekostbutikker; de inneholder ofte både urter og parasittdrepende grønnsaker som persille og hvitløk. De fleste kolon rensing formler er laget for å vare ca en måned.

Colon hydroterapi er prosessen med å bruke ozonert vann for å rense ut tykktarmen. Det er best å ha en lisensiert kolon hydrotherapist administrere behandlingen, selv om noen vil sette deg opp og gir deg mulighet til å gjøre behandlingen i private. Colon hydroterapi kan være effektivt, men er er også dyrt. Hver behandling kan koste mellom $ 60 til $ 80.

Probiotika

Probiotika er naturlige bakterier som hjelper etterfylle "vennlige" bakterier i fordøyelseskanalen. Disse vennlige bakterier er ofte erodert når du har candida og parasitter. Probiotika å bekjempe gjær som de rense ut kolon og fordøyelseskanalen. Kjøpe probiotika på en helsekostbutikk. Videre vil en del matvarer inneholder bakterier som yoghurt og kulturmelk.