Digidexo.com

Colon Detox Ved hjelp av sitron, lønnesirup & Water

Avgiftning av tykktarmen skjer naturlig hver gang du har en normal avføring. Folk gjennomgå målrettede kolon detox-programmer som et forebyggende tiltak og som en måte å forbedre fordøyelsen, absorpsjon av næringsstoffer, eller for å kick-starte en ny diett plan.

Ved hjelp av sitron, lønnesirup og vann som en lemonade kan fungere for noen mennesker for en detox diett i noen dager, men det kan være vanskelig. Det mangler cayenne pepper som ville gjøre det Master Cleanse, et kolon rens lemonade designet av Stanley Burroughs i 1971.

Hvorfor et kolon rens?

Alle er utsatt for miljøgifter som luftforurensning, bileksos, plantevernmidler og annenhånds sigarettrøyk. Kroppen må filtrere, pakke og eliminere disse giftstoffer. Gjør et kolon detox er det første skrittet til å gjøre en body-wide detox.

Tykktarmen fjerner mye avfall, og med mindre du har minst én daglig avføring, kan du bli lagre mer avfall og giftstoffer enn normalt. Noen oppgir å ha bare to eller tre avføringer per uke.

Hvorfor Master Cleanse er bedre

The Master Cleanse lemonade er laget av fersk sitronsaft, lønnesirup, filtrert vann og cayenne pepper. The lemonade er det eneste, i tillegg til vann og kanskje detox urtete, som forbrukes i ca 10 dager for å rense tykktarmen. En klar tungen uten synlige hvite belegget er indikasjonen magen og tykktarmen er klare også.

Flytende faste bare på sitronsaft, vann og lønnesirup gir ikke den varmen du trenger for å opprettholde 10 dager.

Ayurveda: Science of Life

Ayurveda betyr "vitenskapen om livet" og er et helhetlig system for helbredelse fra India. Agni brann er nødvendig å fyre fordøyelsen. Cayenne pepper fastsetter at Agni i en svært vata (vind, tørt og kaldt) lemonade. Ama, eller giftstoffer, akkumuleres i kroppen og skape kapha (våt, jordnær, svak) stagnasjon. For å bøte på det, drikker Master Cleanse lemonade kan fjerne giftstoffer (AMA) og likevel gi kalorier fra lønnesirup og gir deg fordelen av et varmeelement fra cayenne pepper. I motsetning til sort pepper, som er etsende, er cayenne pepper brukt i urte produkter for å helbrede og tone tykktarmen.

Få medisinsk klarering hvis du aldri har gjort et kolon rens før. Slutte hvis du blir svimmel, svak eller har problemer med å utføre normale daglige aktiviteter.