Digidexo.com

Alkoholisme Definert

Alkoholisme er den mentale og fysiske avhengighet til alkohol. Ifølge National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme, er alkoholisme en sykdom, og en person som lider av det kan ikke slutte å drikke alkohol uten medisinsk hjelp.

Funksjoner

Alkoholisme inkluderer sterkt ønske om å konsumere alkohol og ikke være i stand til å begrense mengden. Legemet blir vant til alkoholen og krever større mengder for å oppnå den samme følelsen. Hvis en alkoholiker forsøk på å slutte å drikke, kan han gå gjennom fysisk tilbaketrekning og erfaring kvalme, frysninger, svette og risting.

Årsaker

Ifølge National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme, er en person mer utsatt for sykdommen hvis den går i hennes familie, men det kan også utvikle grunn til å være under en høy mengde stress eller være rundt drinkers.

Effekter

University of Maryland Medical Center sier at høyt alkoholforbruk kan gi alvorlig skade på leverfunksjonen. Alkoholisme kan også føre til økonomiske eller juridiske problemer fordi en alkoholiker ikke kan slutte å drikke, selv om det forstyrrer arbeids eller betale regninger.

Behandling

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan alkoholisme bli behandlet med en medisinsk tilsyn fysisk avrusning for å bli kvitt all alkohol i kroppen, samt gjennom innleggelse terapi eller støttegrupper.

Betydning

Over 70 millioner mennesker i USA har slektninger med alkoholisme, melder University of Maryland Medical Center. Senteret sier også at alkohol er en medvirkende faktor i nesten 50 prosent av alle bilulykke omkomne.