Digidexo.com

Hva er Borage Oil Brukes til?

Hva er Borage Oil Brukes til?


Borage-olje er en rik kilde naturlig gamma-linolensyre. Gammalinolensyre er viktig for å opprettholde fysisk helse. Det kan forbedre hudsykdommer, redusere smerte og hevelse av revmatoid artritt, regulere betennelser og forbedre hjerte helse. Borage olje er presset fra frøene av borage blomster.

Historie

Borage blomster har en lang historie med medisinsk bruk. I Europa har borage blomster blitt brukt i hundrevis av år som medisin, mat og pynt. Men det er frø olje, snarere enn blomsten, som har tjent agurkurt sin nåværende popularitet. Frøet olje er 24 prosent gammalinolensyre, en av de høyeste naturlige kilder. I 1980-årene begynte USA masseproduksjon agurkurt for frø olje.

Gamma linolensyre

Essensielle fettsyrer er en viktig del av et sunt og balansert kosthold. Den kroppen ikke produserer essensielle fettsyrer, inklusive gamma-linolensyre, slik at et ernæringskilde er viktig. Mangler i gamma linolenic acid kan oppstå med alderen, glukoseintoleranse og utilstrekkelig fett forbruk.

Helse Fordeler

Den anti-inflammatoriske egenskaper borage olje kan lette symptomer på leddgikt. Ifølge Artur Klimaszewski, MD, kan ta 6 til 10 gram borage frø olje daglig føre til tegn til bedring etter flere uker. Borage olje kan forbedre hjerte helse ved å senke kolesterolnivået i blodet og reduserer dannelsen av aterosklerotisk plakk. Det spiller også en rolle i å redusere høyt blodtrykk forbundet med stress.

Skin Health

Borage olje, som kosttilskudd eller lokal applikasjon, kan forbedre kroniske hudsykdommer. Gammalinolensyre, som finnes i olje fra agurkurt, fører til produksjon av prostaglandin. Prostaglandin er et hormon som stoff som regulerer betennelse. Ifølge Dr. Dennis T. Sepp, kan lave nivåer av prostaglandin føre til kroniske hudproblemer. I tillegg til healing hudproblemer, kan borage olje hjelper huden å holde på fuktigheten og beskytter mot skader.

Dietary Supplement

Borage frø inneholder små mengder av levergiftstoffer. Frøet olje tester ikke positivt for toksinet; Imidlertid er det viktig å få kosttilskudd fra en pålitelig kilde. Tar høye doser av borage olje kan forårsake urolig mage og kvalme. Vanligvis opp til 12 gram borage frø olje per dag regnes som trygt. Ved behandling av en sykdom eller sykdom, er det alltid anbefalt å oppsøke lege.