Digidexo.com

Behandle en UTI med Cranberry Juice

En urinveisinfeksjon (UVI) er en bakteriell infeksjon i blæren eller nyre som proliferates i urinen, og er mer vanlig hos kvinner enn menn. Selv ubehagelig og upraktisk, kan du være i stand til å rydde opp UVI raskt og enkelt med noe så enkelt som tranebærjuice.

Symptomer

Symptomer på en UTI inkluderer hyppig vannlating, stadig følelsen som du har til å urinere, svie ved vannlating, og skyet eller illeluktende urin.

Fakta

En type tannin finnes utelukkende i tyttebær hindrer etterlevelse av visse patogener som E. Coli, til slimhinnen i blæren. Drikk flere glass ren tranebærjuice per dag for varigheten av symptomene dine.

Typer

Fordi sukker svekker immunsystemet, som igjen ikke kan bekjempe bakteriell infeksjon, velger en naturlig, ren tranebærjuice - uten sukker.

I tillegg

For å hjelpe fart på utvinningen fra en UTI, kan du: drikke rikelig med vann for å skylle bakterier ut, øke vitamin C, drikke Echinacea te (kan øke immunsystem), spise rå hvitløk (en naturlig antibakterielt middel), og har et glass vann blandet med en halv teskje natron hver morgen.

Forebygging

Som et forebyggende tiltak mot UVI, drikke fire gram av ren, naturlig tranebærjuice hver kveld før sengetid. Også alltid tørke forfra og bakover på badet, urinere og vaske kjønnsorganene etter sex, og slitasje bomull truser.

Betraktninger

Alltid se en lege først for en diagnose. Han kan foreskrive medisiner, for eksempel et antibiotikum, at du må ta, i tillegg til bruk av tranebærjuice. Tilbake til legen din hvis symptomene ikke rydde opp i løpet av få dager.