Digidexo.com

Hvordan lage Kombucha Drops

Hvordan lage Kombucha Drops


Kombucha er ofte tilbys som en helsedrikk laget ved å blande te og kombucha kulturer. Resultatet er en gjæret te som smaker noe sånt som musserende vin. Kombucha kan tilby helsemessige fordeler som forbedret fordøyelse, økt energi og soppdrepende og antibiotika egenskaper. Imidlertid er det noen risiko for kombucha på grunn av alkoholinnholdet er laget av fermenteringsprosessen, slik at forbruket av kombucha gjennom dråper som er et alternativ til te. Kombucha kultur ser ut som en liten tan pannekake og kan bli funnet på spesialitet gourmetbutikker eller asiatiske markeder. Ta kontakt med helsepersonell med spørsmål.

Bruksanvisning

Kjøp kombucha kultur og holde i kjøleskapet. Velg en te å bruke for gjæringsprosessen. Populære valg inkluderer sort te, grønn te, oolong te eller hvit te.

Kok fire kopper vann og slå av varmen når vannet koker. Legg en og en fjerde kopper sukker til vannet. Rør til sukkeret er helt oppløst.

Legg to eller tre teposer til vannet og la bratt for femten minutter. Fjern de teposer og hell vannet i en stor glasskrukke.

Legg til kombucha kultur til glasset, sammen med noen væske som kan komme med kulturen. Legg en fjerdedel kopp eddik. Dekk med en myk mesh klut eller et annet stoff som vil gi rom for bevegelse i luften.

Plasser glasset på et varmt, tørt område hvor det ikke vil bli forstyrret.

Fjern kultur etter 8-15 dager, avhengig av hvor sterk du vil at konsentrasjonen skal være. Plasserer kulturen i en ren plastbeholder med noe av væsken. Kjøle kulturen og bruke det til å gjøre mer kombucha væske.

Sil den gjenværende væsken og hell i en ren beholder med en dropper. Plasser i kjøleskap for å stoppe fermenteringsprosessen.

bevare dråpene uten kjøling ved tilsetning av alkohol med en konsentrasjon på 35 prosent eller høyere. Hold dråper i en mørk glassbeholder med en dropper. Legg dråper for væsker eller plasseres direkte under tungen.

Tips og advarsler

  • Vær klar over at kombucha inneholder en viss mengde alkohol. Forsiktighet bør utvises og en lege bør kontaktes med spørsmål.