Digidexo.com

Skader forårsaket av Kiropraktorer

Prosessen

Generelt sett, er praksisen med Chiropractic omsorg helt trygt. Kiropraktorer trene for en rekke år i de fleste tilfeller ha fullført et akkreditert MD programmet før sine studier. Kiropraktorer bruke et bredt spekter av teknikker for å hjelpe sine pasienter, men stort sett jobber med spinal manipulasjon for å gjøre justeringer. Disse justeringene vil oppheve blokkeringen flyten av fanget energien i ryggmargen. Av og til vil det være pops eller sprekker hørt under behandlingen. Noen ganger kan pasienten føle noen mindre ubehag og i sjeldne tilfeller behandlingen kan forårsake skade.

Hvor små skader kan oppstå

Kiropraktoren tar hånden hans og legger dem på ryggraden. Han gjelder milde til moderate trykk i et forsøk på å presse leddet utover sin normale bevegelsesutslag. Denne praksisen er den viktigste grunnen til at mange pasienter kan høre en popping eller klikke lyd i løpet av sine økter. Det er viktig å merke seg at denne praksis er trygt den overveldende majoriteten av tiden. Men det er tilfeller der lisensen kan ha hatt for mye press brukes til det. Det kan resultere i smerter, betennelser og mindre ubehag. Hvis smerte eller ubehag er overdreven og ikke korrigerer seg selv i løpet av få dager, bør da ekstra lege oppsøkes.

Alvorlige nakke skader

Selv om svært sjeldne ifølge The Mayo Clinic, er det anledninger der Chiropractic behandlinger til halsen kan forårsake slag og lammelser. Behandlingen involverer manipulering og kan til tider forstyrre flyten av blod til hjernen. Dette kan føre til at pasienten til å lide bevisstløshet og enda et slag. Dessverre har kiropraktisk nakkebehandling også vært knyttet til noen få tilfeller av permanent lammelse. Manipulering av nakken igjen var å klandre for å begrense blodstrøm gjennom ryggmargen. Den uheldige utfallet var permanent lammelse i bena og armene. Igjen, disse tilfellene er ganske sjelden, men kan skje.