Digidexo.com

Alvorlig Tannverk Remedy

Alvorlig Tannverk Remedy


Ifølge Mayo Clinic, er tannråte nummer 1 årsaken til tannpine i både barn og voksne. Tannråte oppstår når plakk dannes på tennene. Plakk inneholder bakterier som produserer syrer som spiser bort på tannemaljen, forårsaker et hulrom. Ubehandlede hulrom forlate roten av tannen utsatt, noe som kan føre til intens smerte. Du kan ta skritt for å midlertidig lindre symptomene på en alvorlig tannpine mens du venter å se en tannlege.

Benzokain

The Mayo Clinic foreslår å plassere benzokain på det berørte området for å midlertidig fjerne smerte. Du kan kjøpe kremer og geleer som inneholder benzokain i tannkrem midtgangen i din lokale matbutikk eller apotek, inkludert Orajel og Orabase. Skyll og tørk det berørte området med et papirhåndkle, deretter bruke en prikk av benzocaine gel eller krem ​​direkte til området med en bomullspinne eller fingeren. La kremen sitte uforstyrret i ca ett minutt, og deretter la den oppløses i munnen din. Gjenta etter behov, ca en gang hver fjerde time.

Salt Water

Swishing tannpine område med saltvann er en populær hjemme bøte som kan hjelpe nummen området og holde det rent, som salt er en naturlig antiseptisk. Selv swishing med saltvann kan midlertidig svi i det berørte området, vil det fort nummen området etterpå, og arbeidet for å hindre smitte. Plasser 2 ss. av salt i et glass vann. Swish vann i munnen i ca 10 sekunder, så spytte det ut og ta en ny munnfull. Swish hver munnfull i ca 10 sekunder til saltvann er borte. Gjenta som nødvendig for å lindre smerten.

Ingefær

Ved hjelp av ingefær på en tannpine er et vanlig hjem rette for smerten, selv om det ikke vil desinfisere tannen. Du kan kjøpe et stykke ingefær på matbutikken. Klipp av en bit av ingefær fra den større roten og fjern den ytre huden av roten, slik at bare den fuktige ingefær. Sett skive ingefær direkte på det berørte området og bite ned. Hold bite i minst to minutter, deretter fjerne ingefær. Gjenta som nødvendig for å lindre smerten.

Ibuprofen og Paracetamol

Ibuprofen og paracetamol er over-the-counter smertestillende medikamenter som kan lindre smerten av en tannpine midlertidig, men vil ikke desinfisere eller helbrede tann. Hvis du opplever smerte eller bankende rundt det berørte området, kan du bruke ibuprofen eller paracetamol i forbindelse med noen av de ovennevnte rettsmidler. Ta to paracetamol eller ibuprofen tabletter hver fjerde time, eller som anvist på flasken.

Profesjonell Intervensjon

Ifølge Mayo Clinic, må du se en tannlege umiddelbart så snart noen tegn på infeksjon oppstår. Tegn på infeksjon er rødhet rundt gum området der forfallet skjer, smerter når du bite ned og en dårlig smak i munnen. Hvis du opplever noen av disse symptomene, se en tannlege umiddelbart.