Digidexo.com

Hvordan hindre utbruddet av munnherpes

Du kan være glad for å vite at det er mange metoder som kan brukes når du søker svar på hvordan man skal unngå å få munnsår. Forkjølelsessår er ekstremt problematisk for individet som lider av dem på grunn av det faktum at de ofte resultere i varierende grad av smerte, og personen som lider av dem er vanligvis ganske flau på den synlige utseende av sores. Mange vil referere til forkjølelsessår som "munnherpes". I denne hvordan å guide, vil du lære trinnene som er nødvendige i hvordan å unngå å få munnsår.

Bruksanvisning

Hvis du vil unngå å bli forkjølelsessår, er det viktig å forstå hva de er. Mange spør ofte: "Hvordan begynne forkjølelsessår det?". Denne spesielle helsetilstand oppstår som et resultat av "Herpes Simplex Virus". Mange refererer ofte til dette som "HSV" for kort. Man kan lide av en av to typer. Disse virustyper er referert til som "HSV-1" og, selvfølgelig, "HSV 2". Uavhengig av hvilken type virus man lider av, er det viktig å vite og forstå at sår som opptrer på eller over leppen, de som forekommer i munnen, så vel som de som kan utvikle seg i genitalområdet kan forekomme.

Nå som du forstår hva virus kan føre til utbruddet av forkjølelsessår, er det viktig å få en forståelse av hvordan disse virusene kan komme inn i kroppen. HSV er en tilstand som kan infisere selv de minste åpninger. Hvis det er noen type kutt eller åpning på huden rundt munnen, eller i munnen, viruset kan sive rett gjennom og resultere i infeksjon. I tillegg til dette, kommer i kontakt med smitte gjennom kyssing, deling av elementer som drikker, eller berøre noe som har vært utsatt for herpes simplex virus kan føre til utvikling av forkjølelsessår.

De som er nysgjerrig på hvordan å unngå å få forkjølelsessår er ofte personer som har opplevd symptomer assosiert med disse små blemmer som kan knekke, lekkasje, og forårsake enorme nivåer av ubehag. Mange som hører om symptomene på disse ubehagelige sår er ofte motivert til å lære hvordan du kan hindre dem. De som allerede har opplevd symptomene forsøker å unngå dem. Det er viktig at du blir kjent med symptomer på feber blemmer. Symptomene inkluderer:

• Fever

• Smerter i munnen og / eller leppeområdet

• Hovne kjertler i nakken

• En hals som er øm og / eller sår

Mens de fleste symptomer på forkjølelsessår forekommer i munnen, eller rundt leppene, er det viktig å vite at disse sårene kan slå opp i en hvilken som helst plassering på kroppen.

Nå som du har hva som forårsaker forkjølelsessår, samt symptomene som er forbundet med dem, er det nå på tide å lære å unngå å få munnsår. Det første trinnet er å være oppmerksom på de rundt deg, spesielt romantiske partnere. Hvis du ser at de har en kald sår, bør du unngå å kysse dem og komme i direkte kontakt med dem, eller noen kroppsvæsker forbundet med dem inntil tilheling har blitt opplevd.

Du bør ta ekstra hensyn i å dele elementer som redskaper som brukes til å spise mat, sugerør som brukes til å drikke fra en kopp, makeup, og kopper som individer før du har brukt. Det er viktig å gjøre vårt ytterste for å unngå disse elementene hvis du ønsker å unngå å få en kald sår. Du bør huske at Herpes Simplex virus henger rundt i kroppen litt før viser ytre av en kald sår. Mens man kanskje ikke har det synlige utseende feber blemmer, bør du vite at det ikke betyr at de ikke er en bærer av viruset som forårsaker dem.

Det er visse ting som har vist seg å utløse forkjølelsessår hos disponerte individer. Høye nivåer av stress, visse matvarer, og å utvikle en slags influensa kan føre til at disse smertefulle blemmer skal vises. Det er viktig å gjøre vårt ytterste mulig for å sikre at du kan unngå disse potensielle triggere når det er mulig.

Hvis du tilbringer mye tid i solen, er det viktig å vurdere å bruke mindre. Hvis det er ingen vei rundt dette, og deretter sørge for at du bruker solkrem med høy SPF rating. Soling er også oppført som et middel der man utvikler forkjølelsessår. Men du kan unngå utvikling hvis du følger dette tipset.

Når du arbeider for å unngå å bli forkjølelsessår, er det viktig at du vasker hendene med varmt vann og antibakteriell såpe flere ganger i løpet av dagen. Hvis du har rørt noe som har blitt utsatt for Herpes Simplex virus som fører til forkjølelsessår, kan ta dette trinnet hjelpe deg å unngå dem.

Tips og advarsler

  • Hold leppene fuktige ved å legge lip balm mye.
  • Berøre den kalde sår og gni øyet ditt er ikke en god idé. Dette kan føre til at øyet arrdannelse et vondt visjon slutt med tilbakevendende feber blemmer.