Digidexo.com

Hvordan bruker høreapparat og solbriller

De flestes første spørsmålet om høreapparater er et rungende, hvor mye disse høreapparater koste? Så populær som det spørsmålet er, har når de vurderer høreapparat er kan jeg bruke disse høreapparater med solbriller annen reell bekymring mennesker? Svaret er ja. Det er noen faktorer å vurdere hvis du er en ivrig bæreren av solbriller møtt med beslutningen om å få høreapparater. Men for folk flest å ha på noen stil av høreapparater og fortsatt komfortabelt iført solbriller vil ikke være et problem.

Hvordan bruker høreapparat og solbriller

Noe til det

•  Når iført høreapparater, du bare skyver solbrillene på som vanlig. Sunglass templer bør være mot hodet og høreapparater --- hvis bak-øret stil --- mot solbrille templer. Hvis du er iført i-øret kanalen høreapparater, bare sette solbrillene på vanlig måte.

Ta dine solbriller med når du går for å prøve, kjøpe eller få høreapparat. Når du får et par nye høreapparater, sørg for å fortelle høringen helsepersonell at du regelmessig bruke solbriller. Vis høringen helsepersonell solbriller, sette solbriller på så spesialisten kan se om glassene endrer anatomien i øret, og hvor mye plass solbrillene må passe komfortabel bak ørene.

Be om å prøve på en demonstrasjon høreapparat med dine solbriller. Bak øret høreapparater er den eneste høreapparat som kan komme i konflikt med seg solbriller. Bak øret høreapparater er små, komfortable, diskret og kan gi deg bedre hørsel i støy deretter i-øret kanalen høreapparater. Du kan ikke ønsker å helt avskrive bak øret høreapparater før du har prøvd en på. Mest bak øret høreapparater kan brukes svært komfortabelt med solbriller.

Bruk solbriller med mindre templer og tempel tips. Hvis du finner en kombinasjon av solbriller og høreapparater ubehagelig, bør du vurdere å få nye solbriller. Sammenlignet med kostnadene av nye høreapparater, nye solbriller er mye lettere på lommeboka. Hvis du vurderer å velge mellom solbriller og høreapparater vurdere dette, ifølge Better Hearing Institute, 9 av 10 personer rapporterer en forbedring i kvaliteten på livet sitt etter å få høreapparater. Finne solbriller for å passe bedre med høreapparater er et bedre valg enn å gå uten høreapparat.

Sørg for å bruke høreapparater når kommer til å plukke ut dine nye solbriller.

Hint

  • Spør høre helsepersonell om høreapparater som kan tilby deg de samme fordelene som bak-øret stiler, men ikke trenger å bæres bak øret.
  • Ta dine solbriller til en brillebutikk og har templene justert --- i høreapparater --- dette kan utgjøre hele forskjellen.
  • Når iført solbriller med bak-øret høreapparater, sørg for å ta av deg solbrillene ved å trekke dem rett av ansiktet ditt, og dra dem av fra siden kan føre til høreapparatet for å falle av.