Digidexo.com

Hvordan Stopp threadworms

Hvordan Stopp threadworms


Tråd ormer er små hvite ormer som lever i tarmen. De er ikke skadelig for kroppen, men kan være svært irriterende på huden, og kan føre til problemer som forstyrret søvn, sengevæting, og mage problemer. Om natten kryper den kvinnelige tråden ormen ut og legger egg langs huden av anus. Dette kan være kløende, så den infiserte menneske kan ripe, får eggene under hans negler. Eggene under neglene blir deretter spredt seg til andre, eller potensielt inntatt av verten. Tråd ormer vanligvis infisere barn, men kan spre seg til voksne også.

Hvordan Stopp threadworms

Avslutte Thread Worm

En se en lege, eller plukke opp en over disk medisin, som Pin-X, for å drepe tråden ormer. Siden de er overført så lett, bør hele familien bli behandlet samtidig.

Wear pyjamas til sengs for å hindre negl kontakt med det infiserte området. Vask disse pyjamas umiddelbart etter slitasje, for å drepe eventuelle egg som kan ha blitt overført til dem. Vask undertøy daglig. Sengetøy bør også vaskes og strykes, for godt mål.

Vask ned nedenfor, grundig og hver morgen, for å vaske av noen egg som kan ha blitt lagt i løpet av natten. Ikke del håndklær.

Hold neglene trimmet kort før familien er ryddet av infeksjonen. Skrubbe hendene grundig, spesielt under neglene, før hvert måltid og etter bruk av badet, for å unngå utilsiktet inntak eller spredning av egg. Nervepirrende og finger suger bør frarådes i denne perioden.

Desinfiser toalettseter, dørhåndtak, og toalett håndterer daglig, inntil ryddet for infeksjon. Damp-støv og vakuum soverom daglig, som egg kan overleve i støv i opptil to uker.

Be dine barn til å ta ekstra forholdsregler på skolen. Siden tråden ormer kan føres gjennom rørende hender eller en annen infisert objekt, bør barn være utstyrt med hånd sanitizers og muligens, Desinfisering kluter.