Digidexo.com

Hvordan behandle irritabel tarm syndrom med alternative terapier

Hvordan behandle irritabel tarm syndrom med alternative terapier


Det finnes mange alternative behandlinger tilgjengelig for irritabel tarm syndrom (IBS). Men det er ingen erstatning for livsstilsendringer og kostholdsendringer. Utvise forsiktighet når de vurderer alternative behandlingsformer.

Hvordan behandle irritabel tarm syndrom med alternative terapier

•  Vurdere å ta magesaftresistente peppermynte olje kapsler. I en liten studie av IBS lider, rapporterte 71 prosent reduksjon av irritabel tarm symptomer etter inntak av peppermynte olje kapsler.

Tenk om hypnose. I en liten studie av IBS lider, 60 prosent av pasientene sa at deres symptomer forbedret etter bruk av hypnose.

Se inn stressmestringskurs. I en liten studie av IBS lider, rapporterte to tredeler en reduksjon i IBS symptomer etter inntak av stress management klasser.

Prøv en laktosefri diett. I en liten studie av IBS lider, rapporterte 51 prosent lindring av IBS symptomer etter å fullstendig eliminere melkeprodukter fra kostholdet.

Forskning psykoterapi. IBS lider har rapportert en reduksjon i sine symptomer med biofeedback, transaksjonsanalyse og avslapningstimer.

6. Tenk akupunktur. I en liten studie av IBS lider, mange rapporterte redusert oppblåsthet og en økt følelse av velvære etter akupunktur.

Spør om colonic cleansings. Noen mennesker tror at en ukentlig rent vann klyster er nyttig i healing tarmen.

Forgo kjøtt i kosten. Noen mennesker tror at å kutte ut alle animalske produkter hjelper tykktarmen for å bli sunnere og mindre irritabel.

Hint

  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.