Digidexo.com

Hvordan utvikle et trygt miljø for barn

Hvordan utvikle et trygt miljø for barn


Å ha et barn, eller barnevakt en, betyr å ta de nødvendige skritt for å utvikle et miljø som er barnevennlige. Mange helse-og sikkerhetsrisiko gjennomsyre hjemmet og på skolen, og kan bli dødelig for barn hvis ikke riktig håndtert. Som sådan, gjør deg kjent med de elementene som utgjør en fare for barn, og deretter identifisere de tiltak du kan ta for å eliminere dem. Et trygt miljø for barna vil holde dem friske og glade.

Hvordan utvikle et trygt miljø for barn

•  Lås opp kjemikalier. Det inkluderer rengjøringsmidler, neglelakk, sminkefjerner, vaskemiddel og deodorizers, selv de som hevder å være miljøvennlig. Alle kjemiske produkter bør opprettholdes i et område som ikke kan nås med barna. Du kan holde dem inne i et låst medisinskapet eller boksen et sted barn kan ikke få tilgang til det.

Hold en ryddig gulv. Gulvet er et barns lekeområde, og hvis gulvet er skittent da barnet kommer i kontakt med alle bakteriene slepte i fra skoene dine eller kjæledyr. I tillegg et gulv som er rotete med tilfeldige små gjenstander er usikre fordi gjenstandene kan ende opp i barnets hals, og føre til en kvelningsfare. Rydd opp alt søl og støvsuger og vasker gulvet regelmessig.

Sett bort elektriske kabler og ledninger. Barn kan ta feil av ledninger og snorer for leker og vokse interessert i prøver å lure på dem, noe som kan føre til en alvorlig ulykke. Elektriske ledninger og snorer også utgjøre et strømstøt og støt. Langs disse linjene, må du dekke tomme uttak for å hindre at barn stikker fingrene inn i kontaktene.

Bruk blyfri maling hvis du har noen kommende maleprosjekter, eller sørge for at malingen du har på veggene nå er blyfri. Hvis det ikke er det, har malingen strippet og slengt med en blyfri produktet. Hvis et barn ved et uhell svelger en maling chip som inneholder bly, kan det ha toksiske effekter.

Hold miljøet skikkelig belyst ved å ha taklamper eller lamper i hvert rom. Mørke korridorer eller rom gjør det enkelt for barn å snuble, vakle og falle.

Installer røykvarslere og brannalarmer. Teste dem rutinemessig for å sikre at de fungerer, og du kan selv vurdere å ha et sprinkleranlegg installert hvis du bygger ditt eget hjem.

Bygg en gate rundt bassenget, og holde den låst til enhver tid. Fatal drukning er den nest største årsaken til utilsiktede dødsfall for barn mellom ett og 14 år, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Ikke la farlige objekter rundt miljøet, for eksempel saks, spiker clippers, lommekniver, brennende stearinlys, fyrstikker eller piller og vitaminer.

Dekk skarpe kanter med gummidempere, slik at barna ikke skader seg selv på møbler.

Bruk baby porter å sperre av områdene miljø at barn ikke skal ha tilgang til, for eksempel vaskerom eller hjemmekontor.