Digidexo.com

Hvordan bruke eddik for vekttap

Hvordan bruke eddik for vekttap


Du kan bruke eple cider eddik for å hjelpe miste vekt naturlig. Apple cider eddik kjøpt på en helsekostbutikk kan hjelpe til med vekttap. Apple cider eddik er laget av gjærede epler og også muligens har andre helsemessige fordeler i tillegg bidra til vekttap. Det er ikke kjent nøyaktig hvordan eddik hjelper med vekttap, men mange mennesker har brukt det med hell som en del av deres vekttap programmet. Det er best hvis du kjøper økologisk eple cider eddik fra en helsekostbutikk. Du ønsker å kjøpe eple cider eddik som ikke er pasteurisert eller destillert slik at den ikke inneholder mye kjemikalier.

Hvordan bruke eddik for vekttap

Kjøp økologisk eple cider eddik fra en helsekostbutikk. Pass på at du ikke kjøpe destillert eller pasteurisert eddik. Du vil ha eddik å inneholde naturlige vitaminer og mineraler fra eplene men ikke kjemikalier fra prosessering.

Bland 2 ts av eple cider eddik med 8 gram vann. Du kan legge litt honning i vann for å få drikke litt søtere. Rør vann og eddik grundig.

•  Drikk eple cider eddik og vann blandingen i minst 15 minutter før hvert måltid for å hjelpe til med vekttap. Sørg for at du alltid blande cider eddik med vann. Eple cider eddik er veldig surt.

Hint

  • Apple cider eddik er veldig surt så ikke drikke det rett. Du må blande en liten mengde med vann.
  • Oppsøk alltid lege hvis du har en medial tilstand eller bekymring.