Digidexo.com

Hvordan redusere min vekt i 7 dager

Hvordan redusere min vekt i 7 dager


Begrense mye kalorier eller gå på en kjepphest diett ikke bare gjøre deg humørsyk og sliten, og det utløser også kroppens overlevelse mekanisme for å lagre fett i stedet for å bli kvitt det. Hvis du har en spesiell anledning i en uke, er det muligheter for å gå ned i vekt sunt og trygt.

Hvordan redusere min vekt i 7 dager

•  Drikk vann gjennom hele dagen. Vann har ingen kalorier, karbohydrater eller natrium å sabotere dietten din. Det gjør også at du føler deg full og fremmer fordøyelsen helse. Legg sitron eller limeskiver for ekstra smak.

Unngå enkle karbohydrater som hvitt brød og hvit pasta. Ifølge "Cosmopolitan" magazine, enkle karbohydrater forårsake oppblåsthet og er raskt fordøyd, forlater du sulten igjen - fort.

Sett komplekse karbohydrater som hel-hvete brød og brun ris med grønnsaker. Selv om komplekse karbohydrater regnes som "gode karbohydrater", erstatte dem med grønnsaker vil øke hastigheten på vekttap. Grønnsaker skylle ut systemet siden de inneholder mye vann og bryte ned saktere, noe som gjør at du føler deg full for en lengre tid.

innlemme intervalltrening i 30 minutter per dag i stedet for å gjøre lange kardiovaskulære øvelser på samme intensitet. Intervalltrening omfatter å gå på tredemølle i 2 minutter, deretter øke hastigheten til en sprint i 1 minutt. Går frem og tilbake mellom intensitet forbrenner mer kalorier enn du gjør samme intensitet hjerte-øvelser, sier personlig trener Cindy Brotherston. Intervalltrening kan gjøres på stasjonær sykkel, trapp klatrer og elliptisk maskin.

Gjør calisthenics som push-ups og utfall for å trene og tone flere muskler samtidig. Selv om du taper vekt, vil sammensatte øvelser hjelpe deg å opprettholde en strømlinjeformet og tonet kropp.

Få en halv time ekstra søvn. Sleeping lenger gir deg energi til å gå på treningsstudio, gjenoppretter kroppens proteiner og bidrar til å øke metabolismen. Få opp til 8 timer søvn per natt.

Ban resultat sabotere matvarer for uken som potetgull. De mangler ernæringsmessig substans og bare legge kalorier du ikke trenger.