Digidexo.com

Naturlig Apple Cider som en kur for høyt blodtrykk

Naturlig eple cider ble kjent som en helse tonic i 1950, og siden da har det vært brukt som behandling for mange sykdommer, inkludert gjær infeksjoner, eksem og høyt blodtrykk. Det blir vanligvis oppfattet som naturlig eple cider eddik. De som favoriserer det si at inntaket av eplecider kan senke blodtrykket raskt og i en lang tidsperiode.

Høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er en sykdom i den moderne verden. Den raske tempoet i hverdagen øker adrenalin i blodet, slik at trykket stiger. Et lavt nivå av blodtrykket vanligvis er sunt. Høyt blodtrykk er gjort verre av innsnevring av små blodkar kalt kapillærer. Symptomer assosiert med høyt blodtrykk er hodepine, kvalme, tåkesyn og svimmelhet. Hvis venstre ubehandlet høyt blodtrykk kan føre til kronisk organsvikt som resulterer i hjerteinfarkt, hjerneslag, hjertesvikt, øyeskade og nyresvikt.

Apple Cider Eddik

På 1950-tallet DC Jarvis, MD offentlig de helsemessige fordelene av eple cider som helse-tonic. Det antas at det å gjøre naturlige søt epler i eplecider legger helsemessige fordeler ved fremgangsmåten kjent som eddiksyre-fermentering, som omdanner alkoholen som skapes i fermentering av eplecider i eddiksyre. Naturlig eplecider eddik inneholder vitamin C, A, E, B1, B2 og B6, samt kalium, magnesium og kobber; denne blanding av naturlige vitaminer og mineraler er sagt å adressere høyt blodtrykk for lider i noen tilfeller i bare timer, og kan opprettholde et lavere nivå av blodtrykket i mange måneder.

Dosering

Fortynne eple cider eddik i vann og til tider blidgjøre det med honning for å gjøre det mer spiselig. Bland to ts. eple cider eddik med åtte oz. vann tre ganger om dagen. Blandingen skal være nippet, ikke svelget ned raskt. For kroniske tilstander kan doseringen økes til to ss. eple cider eddik i åtte oz vann.
En annen versjon av høyt blodtrykk kur er å fortynne to ts. av eple cider eddik i 16 oz. vann og nipp blandingen i løpet av dagen.