Digidexo.com

Piller for å hjelpe miste vekt med hypotyreose

Hypothyrodism, også kjent som aktiv skjoldbruskkjertel, oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner, skape en ubalanse av hormoner i kroppen. Symptomer inkluderer treghet, forhøyet kolesterolnivå, svulmet ledd, infertilitet og depresjon. En annen vanligste symptomene er fedme skyldes hypothyrodism bremse kroppens stoffskifte. Det finnes behandlinger tilgjengelig for å motvirke eller redusere alvorlighetsgraden av vektøkning i hypotyreose pasienter. Før gjennomføre noen behandlinger, bør du oppsøke lege.

Levothyoxine

Levothyoxine er en muntlig reseptbelagte medisiner som vanligvis brukes til å balansere hormoner i hypotyreose lider. Dette oral medisin er også kjent under navnene Levoxyl, Synthroid, Levothroid, og Unithroid. Levothyoxine erstatter hormoner som skjoldbruskkjertelen normalt ville produsere og regulerer stoffskiftet. Regelmessig bruk av Levothyoxine, som foreskrevet under en lege tilsyn, øker gradvis hormonnivåer og kan reversere noen vektøkning på grunn av tregere skjoldbrusk aktivitet.

Thyromine

Thyromine er en over-the-counter naturlig supplement av urter, vitaminer og mineraler som er laget for hypotyreose pasienter som kan øke energi og støtter vekttap ved å oppnå normal hormonbalanse i skjoldbruskkjertelen. Sammen med et sunt kosthold og mosjon, kan Thyromine hjelper kroppen til å fungere normalt og redusere symptomer som depresjon og tretthet.

Thyroid Assist

Thyroid Assist er en over-the-counter, naturlig tilskudd av urteekstrakter som støtter naturlig thyroid funksjon og hormonbalanse. Det opprettholder en sunn funksjon av skjoldbruskkjertelen som fremmer stoffskiftet, regulerer kroppstemperaturen og fremmer vekttap.

Vitaminer

Vitaminer kan være en integrert del av regulere metabolismen i hypothyroid pasienter. Bruken av vitaminer til å regulere stress og adrenalin kan være faktorer i økende metabolisme. Vitaminer B, C og sink kan motvirke påvirker av stress som kan tømme næringsstoffer som trengs for en sunn funksjon i skjoldbruskkjertelen. Tar vitaminer kan produsere aminosyrer som produserer jod. Jod støtter skjoldbruskkjertelen som påvirker stoffskiftet. Øke metabolismen kan føre til vekttap.