Digidexo.com

Hvordan beregne Body Fat Ved hjelp av en kaliper

Hvordan beregne Body Fat Ved hjelp av en kaliper


Beregning av kroppssammensetning er et viktig skritt å ta i å få kontroll over din egen helse og kropp. Bruken av en caliper tester hudfolder på anviste steder på kroppen din til å bestemme mengden av overflødig kroppsfett i dette området. Konsekvent beregne at kroppen fett vil tillate deg å holde styr på vekttap fremgang, samt gevinster i muskelstyrke og størrelse.

Hvordan beregne Body Fat Ved hjelp av en kaliper

Consult tjenester av en personlig trener eller sertifisert helse spesialist på din favoritt gym. De er sertifisert og kunnskapsrike i beregning kroppen fett og komposisjon nøyaktig og er opplært til å bruke calipers.

Bruk skyvelære å måle overflødig kroppsfett på anviste steder på kroppen med et lett plukke opp ekstra hud og fett og forsiktig klemming den mellom tennene på caliper verktøyet.

Mål ekstra hud og fett på baksiden av overarmene (triceps), forsiden av overarmen (biceps), mellom skulderbladene, på forsiden av magen nær navlen (midje), på toppen av din låret (quadriceps), på baksiden av låret (hamstring), på siden av låret (hofter) og på baksiden av leggen (kalv).

Utfør disse målingene minst to ganger for å sørge for at du ikke gjør en feil i første omgang. Finn gjennomsnittet av målingene du gjør for hvert område, og deretter dele det svaret med tre. Gjør dette for hvert område, og deretter legge sammen tallene du får.

Finn en kroppsfett tolkning diagram på nettet for å sammenligne hudfold målinger i millimeter og alderen din for å se om du er i en sunn rekkevidde. En sertifisert trener eller lege vil ha diagrammet hendig, eller hvis du gjør det selv, vil caliper du bruker kommer med en tolkning diagram. Det er egne diagrammer for menn og kvinner fordelt på alderskategorier som samsvarer med mengden millimeter finne deg ved hvert målestedet.