Digidexo.com

Easy Diet & Exercise Planer for Teens

Kosthold og mosjon planer for tenåringer er mye som kosthold og mosjon planer for voksne. Den eneste virkelige forskjellen er at tenåringer ikke kan forstå logikken bak overdrevet restriktive dietter eller overdrevent strenge mosjon planer. Dermed ansette måtehold er best når vedta en diett eller trening plan for en tenåring. Det følgende er noen enkle planer som kan hjelpe tenår oppnå helse uten ugrunnet deprivasjon.

The Replacement Approach

Å miste eller opprettholde vekten som tenåring er ofte så enkelt som å kutte ut "junk" kalorier mens erstatte disse elementene med mer sunne alternativer. Dermed vil den enkleste diett for en tenåring strengt begrense tomme kalorier slik som de fra brus, desserter og bearbeidet snacks. Erstatte disse elementene med bedre alternativer som magre proteinkilder (kjøtt, egg, kylling eller fisk), frukt eller grønnsaker. Selv om dette kan synes enkel, kan det resultere i en netto reduksjon på flere hundre kalorier per dag.

Carb Begrense Approach

Avhengig av hvor langt tenåringen er fra en tynn kroppsbygning, kan mer drastiske tiltak være i orden. En annen enkel skritt å ta til ytterligere mål vektkontroll er å begrense sitt inntak av karbohydrater i løpet av kvelden. For å gjennomføre dette, bare la tenår karbohydrater fra frukt og grønnsaker siste 18:00. Å gjøre dette vil begrense sannsynligheten for sen carb-tunge måltider blir lagret som fett over natten. Den beste måten å gjennomføre denne planen uten bebreidelse er å ha hele familien holder seg til denne begrensningen.

Resistance Training for Teens

Når du får beskjed riktig i teknikken, kan vekttrening være en rask vei mot å hjelpe tenår administrere helsen hennes. Den eneste virkelige innvendingen her er at tenåringer ikke skal delta i noen maksimal løfte, som sin grunnstruktur ikke er fullt utviklet. I stedet holde seg til høyere rep sett (5 til 15 reps) på "core" sammensatte heiser som knebøy, markløft, pullup, rad, dip, push-up og benkpress.

Starte Styrke Routine

En god rutine for tenåringer er start Strength rutine av Mark Rippetoe. Dette er en tre-dagers-en-ukers plan som legger vekt på utvikling i alle de grunnlegg heiser som vil tjene tenår godt for å fremme en levetid på fitness. Det er to separate økter, som tenåringen bør alternere mellom. Workout "A" består av tre sett med fem reps på knebøy, tre sett med fem reps på benkpress, og ett sett med fem reps på markløft. Workout "B" er tre sett med fem reps på knebøy, tre sett med fem reps på overhead trykk, og tre sett med 10 på ryggen utvidelser.

5x5 Plan

Bill Starrs 5x5 plan er en annen god nybegynner rutine som kan fungere godt for tenåringer. Dette er en tre-dagers-en-ukers program, designet for å utføres på mandager, onsdager og fredager. På mandag, utføre fem sett med fem på knebøy, fem sett med fem på benk, og fem sett med fem på barbell rad. På onsdag, utføre fire sett med fem på knebøy, fire sett med fem på skråning eller militære trykk, og fire sett med fem på markløft. På fredag, utføre fire sett med fem deretter ett sett med åtte hver på knebøy, benk og rader.

For enten løfte program, tar sikte på å bli bedre fra uke til uke ved å legge ekstra vekt til baren, selv om det er bare i £ 5 trinn.