Digidexo.com

Hvordan finne urinsyre Free Foods

Urinsyregikt er en form for leddgikt som er forårsaket når høye nivåer av urinsyre bygge i blodet. Som et resultat, kan krystaller dannes i leddene, forårsaker smerte, betennelse og hevelse. Hvis du har leddgikt, nyreproblemer eller lider av gikt er det viktig å begrense så mye urinsyre i kosten som mulig. Et par tips vil hjelpe deg å finne flere urinsyre gratis mat.

Hvordan finne urinsyre Free Foods

•  Spis mye frisk frukt, en mat fri for urinsyre. Generelt, proteinrike matvarer, spesielt kjøtt, er den høyeste i urinsyre. Frukt inneholder lite eller ingen protein, men er deilig og pakket full av vitaminer, mineraler og antioksidanter som også kan bidra til å lindre leddsmerter og øke generelle helse.

Nyt masse ferske grønnsaker i tillegg, til en annen flott måte å få alle de vitaminer og mineraler kroppen trenger, fri for uric syrer. Mens de fleste grønnsaker er trygge, må du ta vare med bønner og erter, som de er høy i protein og derfor høy i urinsyre.

Hold karbohydrater komplekse, for eksempel hele korn, korn, pasta og brun ris. Ikke bare er komplekse karbohydrater lavt i eller gratis fra urinsyre, de er en stor kilde til fiber, de også bidra til å regulere blodsukkeret, kolesterol og bedre fordøyelse og eliminering.

Få litt protein i kosten ved å velge proteinkilder som ikke overdrevet heve urinsyre. Gode ​​kilder er cottage cheese, yoghurt og til og med tofu. Tofu er en god måte å erstatte kjøtt, som når kokte det har en lignende struktur til kylling. Du kan til og med bryte tofu i biter, krydre og stek som du ville hamburger.

Ta med mat som sopp, spinat, blomkål, asparges og selv små porsjoner av kalkun og kylling. Mens disse matvarene er kilder til protein, synes de ikke å øke risikoen for gikt og er derfor trygg mat for et urinsyre fri diett.