Digidexo.com

Høy Protein og Low-carb diett for diabetikere

Diabetikere har spesielle ernæringsmessige retningslinjer som de må forholde seg til. Dermed en diabetiker som ønsker å slippe noen pounds kan ikke hoppe på noen diett. Selv om den eldre medisinske modellen anbefales en balansert carb tilnærming for diabetikere, har leger vært "kommer rundt" og omfavner en low-carb tilnærming for sine gunstige effekter på insulin og blodsukker. Hvis du har vært på leting etter en skikkelig high-protein, low-carb diett for å kontrollere diabetes, du kom til rett sted.

Om 7 Regler Diet

De beste dietter tillate deg å gå ned i vekt samtidig som det gir kroppen med nok vitaminer og næringsstoffer for riktig funksjon. Den 7 Regler Diet faller holdent inn i denne kategorien. Dette er en høy-protein, low-carb diett utviklet av kanadiske biokjemiker og ernæringsfysiolog Dr. John Berardi. Dr. Berardi arbeider med et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til "helg krigere." Den ene tingen alle av hans klienter har til felles er streng overholdelse av de 7 reglene. De 7 reglene vil hjelpe deg å håndtere din diabetes samtidig som du danne livslang ernæringsmessige vaner.

De 7 Rules

De 7-reglene er som følger:

1. Spis små måltider hver 2 til 3 timer.
2. Konsumere magre proteiner til hvert måltid - kjøtt, fisk, kylling eller egg.
3. Spis frukt og grønnsaker til hvert måltid.
4. Spis karbohydrater fra kun frukt og grønnsaker - dette vil holde din daglige carb teller lav.
5. Konsumere minst 25% av dine daglige kalorier fra fett.
6. Drikk kun null-kalori drikker.
7. Konsumere bare solid måltider - ingen flytende ernæring

Det er dietten i sin helhet. Ved å følge disse syv reglene, kan du få kontroll over din diabetes og gjøre å bekymre blodsukkernivået en ting fra fortiden.

Betraktninger

Of course, spise i samsvar med de 7 Regler er sannsynlig å være en drastisk livsstilsendring. Hvis du mentalt kjempe mot en slik radikal endring, prøv å iverk én regel per uke til du følger hele dietten. Ved inching din vei inn etterlevelse, vil du mer sannsynlig se kostholdet gjennom til sin konklusjon, i motsetning til å følge hele dietten cold turkey og brenner ut etter et par uker.
Dr. Berardi ber om at hans klienter er i samsvar med disse reglene minst 90% av tiden. Ikke alle over ukentlige måltider må være i samsvar med de 7 reglene. Hvis du er å spise fem måltider om dagen for totalt 35 måltider per uke, kan du "jukse" på tre måltider. Bare husk at en cheat er begge deler: (1) spise et element som ellers ikke er tillatt i henhold til reglene, og (2) å hoppe over et planlagt måltid.