Digidexo.com

Crohns sykdom og gastrointestinale symptomer

Crohns sykdom og gastrointestinale symptomer


Crohns sykdom (CD), en av to av de brennbare tarmsykdommer (IBDs) sammen med ulcerøs kolitt, generelt angriper enden av tynntarmen og i begynnelsen av tykktarmen. Symptomer manifesterer oftest på disse slaget områder, men kan forekomme i, og påvirke andre deler av kroppen også.

Diaré

Vedvarende diaré er fortsatt den mest utbredte problem for personer med Crohns sykdom Ifølge Mayo Clinic, på grunn av tarmbetennelser som skiller ut salt og vann.

Magesmerter

For mye arrdannelse i fordøyelseskanalen forbyr omsetning av næringsmidler og andre materialer, og dette fører til kramper. Pasienter med mer alvorlige tilfeller av CD kan legge kvalme og oppkast til sine symptomer.

Vekttap

Dreven kramper og kvalme resulterer i redusert appetitt og eventuelt vekttap. Betennelse også fører til vekttap som det påvirker fordøyelsessystemet evne til å absorbere næringsstoffer.

Blødning

Betent vev noen ganger blør, forlater bevis i avføringen, eller med avføringen. Leger kan også teste for okkult blod, som ikke er umiddelbart synlig for det blotte øye.

Advarsel

Johns Hopkins Bayview foreslår du ringe legen når de ovennevnte symptomene forblir botemiddel med over-the-counter medisiner. Blod i avføringen eller unormal avføringsmønster som varer mer enn 10 dager også garanterer en medisinsk besøk.

Andre symptomer

CDen kan også utløse hyppige feber, lavt jern nivå, utmattelse, leddgikt, øye betennelser, hud sykdommer og forsinket vekst hos barn.