Digidexo.com

Høy risiko HPV Cures

Humant papillomavirus (HPV) er faktisk brutt ut i enten lav-risiko eller høy risiko stammer. Og selv om en hvilken som helst type HPV kan føre til dannelse av unormale celler, er det mer sannsynlig å forårsake kreft enn de differensiert som lav-risiko de som betraktes som høy risiko. Dette gjør behandlingen av viruset vesentlig ikke bare for helsen, men også i forebygging av kreft.

Observasjon

Siden det er ingen faktiske kur for HPV, de fleste leger anbefaler en periode med "vaktsom venter." Selv om du har testet positivt for en høy-risiko stamme av HPV, vil legen ofte overvåke tilstanden din gjennom regelmessige Pap tester. Så snart en test indikerer unormal cellevekst, er en mer detaljert oversikt over kjønnsorganene vanligvis utført for bedre å bestemme potensialet for kreft.

Mange ganger kan kroppens immunrespons befri systemet av viruset, slik at behandlingen kan aldri være nødvendig for spesielt tilfelle av HPV. På tidspunktet for denne artikkelen, var ingen tester tilgjengelig for å avgjøre om en mann er infisert med en høy-risiko stamme av HPV, bare at han har viruset.

Behandling

Når unormale celler blir detektert i forhold til HPV, behandling avhengige av fjerning av eventuelle "pre-maligne lesjoner". Dette kan oppnås ved hjelp av fire metoder. For noen mennesker, er operasjon alt som er nødvendig for å fjerne disse celler som inneholder humant papillomavirus. Du får full narkose før prosedyren, og en kjegle biopsi eller "conization" utføres rundt hver lesjon, hvor en kjegleformet stykke vev er hentet fra områder berørt av viruset.

Andre er behandlet med en kirurgisk prosedyre kjent som sløyfeelektro eksisjon prosedyre (leep). I denne fremgangsmåte for fjerning, går en elektrisk strøm gjennom en meget tynn tråd føres rundt og under lesjon i det vesentlige å øse det ut av friskt vev. På grunn av størrelsen på wire og elektrisk strøm, bør du ikke føle noe smerte under utvinning.

Et annet alternativ er kryoterapi, hvor en cryoprobe avgir flytende nitrogen (eller flytende karbondioksid) på lesjonen, frysing og drepe unormale celler. Med HPV, kan det hende du trenger en rekke sesjoner før du se en forbedring i din tilstand, men det er fortsatt en effektiv behandling.

Den siste behandling er laserkirurgi, noe som i det vesentlige virker på samme måte som konvensjonell kirurgi. Men i stedet for en skalpell, en laser som brukes til å skjære rundt lesjonen, og fjerne en kjegleformet stykke vev som inneholder viruset.

Metoden for fjerning bestemmes av en rekke faktorer, inkludert alder, helse, alvorlighetsgraden av infeksjonen, område for infeksjon og størrelsen på lesjonene.