Digidexo.com

Late Stage HIV Symptomer

HIV står for humant immunsviktvirus, og det er en tilstand som sakte deaktiverer immunsystemet ditt før det utvikler seg til et tilfelle av AIDS. Det kan ta år for HIV for å utvikle seg til AIDS, men symptomene på de senere stadier av HIV er veldig merkbar fra de tidligere stadier. Leger er i stand til å diagnostisere tilstanden med en blodprøve, og det finnes behandlinger som kan bremse utviklingen av HIV til AIDS. Men det er ingen kur for hiv.

Advancing Symptomer

Noen i den innledende fasen av HIV kan ikke vise noen symptomer. Men som tilstanden fremskritt, vil du begynne å vise influensalignende symptomer som diaré, høy feber, uforklarlig vekttap og hovne lymfeknuter. Du kan også begynne å utvikle en hoste som kan bli kroniske som tilstanden utvikler seg, og du kanskje merke at du er kontinuerlig kortpustet.

Influensalignende symptomer

Som HIV får nærmere å bli AIDS, vil den begynne å vise mer fremtredende symptomer. Du kan begynne å lide av nattesvette og oppleve hyppige frysninger. Din diaré kunne avansere til å bli kronisk diaré og vekttap vil bli svært merkbar. Du kan begynne å lide av kronisk og alvorlig hodepine som kan føre til at du begynner å ha tåkete syn og dobbeltsyn.

Hudsymptomer

Når HIV vises for første gang, det vil sannsynligvis ikke være noen hudsymptomer. Men som tilstanden fremskritt, kan du begynne å legge merke til lesjoner i og utenfor munnen. Ettersom tilstanden skrider frem, vil sår og lesjoner begynner å vise seg på andre deler av kroppen, og de vil bli mer fremtredende i og rundt munningen. Huden din kan slå blek, og du kan begynne å lide av skjellete eller tørr hud.

Tuberkulose

Hvis du tidligere har kjempet tuberkulose og var i stand til å sette det inn i remisjon, kan utbruddet av de senere stadier av HIV reaktivere tuberkulose og bringe den tilbake på et mer seriøst nivå. Ifølge opplysninger bekreftet av Harvard Medical School, er tuberkulose en av de mest vanlige på verdensbasis infeksjonene som folk som lider av HIV.

Symptomer hos barn

Barn opplever utbruddet av HIV kan vise symptomer på vektøkning problemer, en manglende evne lære å gå, og de kan også viser bremset mental utvikling. Noen av de mer vanlige barndommen plager som ørebetennelse kan bli farlige situasjoner for et barn som lider av de senere stadier av HIV.