Digidexo.com

Hvordan få en resept for Marinol

Hvordan få en resept for Marinol


Marinol er et varemerkebeskyttet merkenavn eid av Solvay Pharmaceuticals for reseptbelagte stoffet dronabinol, som inneholder den viktigste psykoaktive stoffet i marihuana. FDA har godkjent legemiddel for to indikasjoner: å redusere kvalme og oppkast hos kreftpasienter som får kjemoterapi, og for å øke appetitten hos pasienter som har mistet betydelig vekt på grunn av infeksjon med HIV / AIDS. Innhenting Marinol krever lovlig resept etter konsultasjon med en lege om noen av de to forholdene.

Hvordan få en resept for Marinol

•  Snakk med en lege om Marinol dersom du mottar kjemoterapi behandling for kreft eller har opplevd betydelig vekttap og redusert appetitt som et resultat av å leve med HIV / AIDS. Vet at en lege vil foreta en fullstendig vurdering av din medisinske tilstand, inkludert bekreftelse av forholdene som Marinol kan være foreskrevet.

Hvis du får kjemoterapi, informere legen din dersom du opplever ekstremt ubehag fra kvalme, oppkast og andre spørsmål knyttet til behandlingen. Kvalitet-of-life problemer er hensynet til forskrivning av Marinol å lette lidelsene og vil øke sannsynligheten for å få en resept.

Forklar betydelig vekttap og lav appetitt med legen din, som kan utføre body-mass tester for å finne ut om vekttap er tilstrekkelig til å rettferdiggjøre en kraftig appetitt stimulerende som Marinol. Det finnes ingen spesifikk vekttap som ville automatisk utløse en beslutning om å foreskrive Marinol, som det er et problem som er unik for hver pasient, men mottar en resept er mer sannsynlig å skje hvis legen oppfatter helserisiko forbundet med betydelig tap av vekt. Marinol er klinisk vist å øke appetitten på 24 timer etter å ha tatt en dose.

Ta resept Marinol som anvist av legen din. Stoffet tas oralt i gelatinkapselform, i doser på 2,5 mg, 5 mg eller 10 mg av dronabinol. Marinol kan føre til avhengighet ved langvarig bruk.

Vær forsiktig før du blir vant til effekten av Marinol. Virkningene av stoffet kan bli følt i løpet av en halv time på å ta pillen og oppnår maksimal effekt på 2 til 4 timer. De psykoaktive effekter kan vare 4 til 6 timer. Produsenten anbefaler folk å ta Marinol ikke kjøre bil eller bruke maskiner før de forstår hvordan stoffet påvirker dem.

Hint

  • Vær oppmerksom på at Marinol er en syntetisk versjon av delta-9-THC, den viktigste aktive ingrediensen i cannabis (marihuana). Som sådan kan Marinol produsere mange av de samme økt bevissthet effekter knyttet til høyt hentet fra marihuana bruk, inkludert eufori, forhøyet stemning, og lett latter.
  • Fortell legen din dersom du har noen kjent allergi mot cannabis eller sesamolje før bruk Marinol. Unngå å kjøre bil eller betjene maskiner før du er sikker på du kan tolerere Marinol og er trygge å kjøre bil eller bruke utstyr. Bivirkninger sett i kliniske studier av Marinol inkluderer magesmerter, kvalme og oppkast, svimmelhet, paranoia, søvnighet og unormale tanker.