Digidexo.com

Behandlinger for høye nivåer av HPV

Behandlinger for høye nivåer av HPV


Høye nivåer av HPV er virusstammer som forårsaker livmorhals, penis, anal og oral cancer. Ifølge Planned Parenthood, er det i dag ingen tilgjengelig behandling for HPV. Behandling er tilgjengelig for de unormale hudceller forandrer viruset kan forårsake, men.

Funksjoner

Høye nivåer av HPV, som vanligvis refereres til som høyrisiko HPV, kan ikke behandles. Så lenge personen med humant papillomavirus har et sunt immunsystem, viruset er kjent for å forlate kroppen på egen hånd i løpet av to til tre år.

Betydning

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, vil minst 50 prosent av alle seksuelt aktive mennesker får HPV på et tidspunkt. Minst 75 prosent av livmorhalskreft er antatt å være forårsaket av høye nivåer av HPV.

Forebygging / løsning

Høye nivåer av HPV kan forebygges gjennom Gardasil vaksine, bruker kondomer til alle tider, og unngå seksuell hud-til-hud aktivitet med flere partnere. Å ha rutinemessige celleprøver er en viktig nøkkel til tidlig oppdagelse av viruset, som kvinner vanligvis ikke vet at de har det før de opplever en uregelmessig celleprøve.

Behandling

Selv om høye nivåer av HPV selv kan ikke behandles, kan de unormale og potensielt kreft hudceller som de forårsaker være. De er vanligvis fjernes under en kolposkopi, cryosurgery, eller sløyfe elektrisk excision prosedyre (LEEP).

Betraktninger

Det er i dag ingen måte å diagnostisere eller behandle høye nivåer av HPV blant menn, men peniskreft og analkreft kan oppdages og behandles. Virkningene av Gardasil vaksinen som en metode for HPV forebygging blir nå testet på menn.

Advarsler

En kolposkopi, som sjekker for kreft blant unormale hudceller, regnes som trygt under svangerskapet. Hvis legen mener at en videre behandling av cellene er nødvendig, vil hun mest sannsynlig vente til etter fødselen fordi enkelte behandlingstilbud kan være skadelig for det ufødte barnet.