Digidexo.com

Slik Cure over normale mengder mage Acid

Høy produksjon av magesyre skaper en rekke helseproblemer. Det er veldig ubehagelig, forårsaker en brennende følelse i magen og brystet. Det kan føre til avhengighet av over-the-counter antacid medisinering, noe som i sin tur kan svekke muskelen på toppen av magesekken og føre til syre refluks. Acid reflux kan bidra til kreft i spiserøret og føre til søvnproblemer og mye smerte og ubehag.
Angrer denne onde sirkelen tar arbeid, men det er vel verdt belønning.

Slik Cure over normale mengder mage Acid

Vinne halsbrann for Good

En overproduksjon av magesyre er ofte et resultat av den kontinuerlige bruk av reseptbelagte medikamenter for halsbrann eller syre refluks. De fleste reseptbelagte halsbrann medisiner nøytralisere magesyre. Kroppens reaksjon er å jobbe hardere for å produsere mer magesyre. Hvis du er på en reseptbelagte medisiner for acid reflux sykdom, ikke slutte å ta det brått. En plutselig stopp kan føre til mye ubehag. Når du slutter å ta din resept, fortsetter overproduksjon av magesyre på, forårsaker alvorlig halsbrann. De fleste går tilbake på sine medisiner i stedet avtale med slike ubehag.

Slutt å ta over-the-counter antacida. De nøytralisere syren i magen, men den langsiktige konsekvensen er en svakere muskel øverst i magen. Det fører til halsbrann og følelsen av at magen din er over-syrlig.

Vær oppmerksom på de matvarer som gir deg mest ubehag. Mens du arbeider for å gjenopprette balansen i mage-syre dine nivåer, unngå utløse mat. Tar dette trinnet vil hjelpe deg til å redusere bruken av overt-the-counter antacida.

Begynn å ta kosttilskudd som støtter skikkelig mage-syre produksjon. Prøv acidophilus, som lindrer halsbrann og dårlig uten å forstyrre balansen i mage-syre din produksjon. Et annet godt supplement er d-limonen, som er avledet fra appelsinskall. Ta d-limonen annenhver dag i tre uker for å gjenopprette riktig balanse til mage-syre dine nivåer.

Når du har avvent deg fra over-the-counter antacids, snakk med legen din om avvikling din resept halsbrann medisiner. Arbeid med legen din for å danne en plan for å gradvis redusere bruken av reseptbelagte halsbrann narkotika, slik at du kan unngå komplikasjoner og ubehag så mye som mulig.

Unn eventuelle fremtidige halsbrann bluss-ups med acidophilus å unngå å falle tilbake til avhengighet av resept eller over-the-counter syrenøytraliserende medisiner.

Hint

  • Selv med hjelp av acidophilus og unngå mat utløser, discontinuing en reseptbelagte medisiner for acid reflux sykdom kan være ubehagelig. Ubehaget varer vanligvis tre til seks uker. Hold deg til planen din, og du vil lykkes.