Digidexo.com

Hjem rettsmidler for tarmgass

Tarmgass kan være smertefullt og pinlig. Det kan føre til oppblåsthet, flatulens og ubehag i magen. Heldigvis kan noen enkle løsninger bidra til å lindre dette crampy sykdom og la deg komme videre med dagen din.

Årsaker

Mest vanlig er tarmgass forårsaket av visse matvarer som grønnsaker, som brokkoli eller kål, generelt mat med høyt fiber, meieriprodukter og fet mat. Hver person er forskjellig, skjønt, så hvilke matvarer føre til at gass for du kan ikke for en annen. Det kan også være forårsaket når du svelger for mye luft ved å spise eller drikke for fort. For kvinner, tarmgass og oppblåsthet er ofte bivirkninger av PMS og menstruasjon. I noen tilfeller er tarmgass et tegn på et større problem for eksempel irritabel tarmsyndrom.

Prøv Medisinering

Visse legemidler som er utformet for å behandle eller forebygge tarmgass. Noen, som Beano, kan tas før du spiser. Mylanta eller Gas-X kan bidra til å lindre smerter og oppblåsthet og hjelpe utvise gass lettere. Hvis PMS forårsaker gass, prøv Midol, som også kan bidra til å avlaste andre vanlige PMS smerter som hodepine og kvalme. Medisiner for gass kan bli kjøpt uten resept, men det kan hjelpe å diskutere med apoteket som man kan fungere best for deg.

Bruk et varmeelement

En vanlig behandling for tarmgass og ubehag er å bruke varme til oppsvulmet området. Varme kan hjelpe slappe av spente muskler anstrengt av overflødig gass, og det kan også lindre smerter forbundet med det.

Bli aktiv

Trening og uttøyning kan også bidra til å lindre tarmgass. Når kroppen din er aktiv, det hjelpemidler fordøyelsessystemet i behandlingen. Du trenger ikke å bryte en intens svette, enten; prøve å gå for en kort joggetur eller spasertur og strekke ut magen for å hjelpe kroppen din i å skyve ut overflødig gass.

Herbal rettsmidler

Prøv naturlige urte rettsmidler for din tarmgass. Ingefær har vist seg å hjelpe behandle dårlig fordøyelse og smertefull gass. Prøv å lage en varm ingefær te eller tygger på en ingefær rot. Peppermynte og gentian har også blitt funnet å være naturgassrettsmidler, også. Prøver også bare å drikke en kopp urtete, for eksempel kamille, som vil bidra til å roe magen og slappe av i kropp og muskler.

Andre tips og advarsler

Hvis du har hyppige og svært smertefull tarmgass, bør du oppsøke lege, som kan finne ut om det er en underliggende problem som IBS. Ta oppmerksom på matvarer som forårsaker tarmgass og enten unngå dem eller ta forebyggende medisin før du hengir deg i dem. Hvis du bruker en varmepute, må du følge alle sikkerhetsinstruksjoner og forsikre deg slå den av etter hver bruk. Prøv og løstsittende klær når du lider av tarmgass; stramme klær kan forverre oppblåsthet og kramper.