Digidexo.com

Hvordan å rense vann og fjern Fluor

Vannrensing er avgjørende for å opprettholde helse i land over hele verden. Selv om det i vest vann er vanligvis rene og drikkes, kan det fortsatt være fordelaktig å fjerne mineraler, partikler og andre små mengder av bakterier. Filtrering oppnås for de fleste urenheter i vannet, inkludert bakterier, protozoer og andre store partikler, med et aktivkullfilter. Filtrering av fluor, krever imidlertid en ekstra aluminiumoksid filter, som feller ikke bare fluor, men også andre mineraler som kalsium og natrium.

Hvordan å rense vann og fjern Fluor

•  Kjøp et minimum 2-trinns vannfiltreringssystem fra en lokal hjem varene butikken. Filteret må ha både et aktivkullfilter, og en aluminium oksyd filter.

Koble 2-trinns filtreringssystem for å kranen, som per anvisningene som følger med filteret.

Slå på kranen slik at vann trenger inn i to-trinns filter. La vannet presse gjennom filteret i 10 minutter. Kast dette vannet, da den inneholder små partikler fra filtrene. Etter 10 minutter, kan det drikke vannet, som det nå er renset og filtrert.

Hint

  • Vannrensing og filtrering krever profesjonelt gjort filtre, som bare helle vann i et filter vil føre til svært dårlig vannføring. Kommersielt selges filtre har en mekanisme for å tvinge vannet gjennom filteret.