Digidexo.com

Hvor befinner Top vurderte Leger for Crohns sykdom

Crohns sykdom er en form for inflammatorisk tarmsykdom, med kronisk betennelse og irritasjon i fordøyelseskanalen. Leger som behandler Crohns sykdom - kalt gastroenterologer - er lett å finne. Finne topp-karakter leger kan være litt vanskeligere, avhengig av om du er på jakt etter leger rangert høyt i samfunnet, stat, region eller nasjonalt.

Samfunnet sykehus

Lokalsamfunns sykehus ofte rekruttere de beste navnene i konkrete medisinske felt for å opprettholde kvalitet omsorg i området. Kontakt din lokale samfunnet sykehuset for å se om de gastroenterologer i staben har mottatt utmerkelser eller priser for den omsorg de leverer.

Undervisning sykehus

Søk etter nærliggende undervisning sykehus for topp-karakter leger for Crohns sykdom. Undervisning sykehus er vanligvis i forkant av vitenskap og behandling, og deres ansatte leger ofte får høye seertall. The Association of American Medical Colleges vedlikeholder en liste over alle undervisning sykehus i USA.

Profesjonelle organisasjoner

Grupper som representerer en bestemt medisinsk spesialitet og de sakkyndige som praktiserer innenfor denne spesialitet er store ressurser for å finne topp-karakter leger. The American College of Gastroenterology og den amerikanske Gastroenterologisk Association både opprettholde søkbare databaser for å finne topp-karakter gastroenterologer på landsbasis.

Pasientgrupper

Noen pasientgrupper - for eksempel Crohns og kolitt Foundation - tilbyr verktøy for å finne topp-karakter leger for Crohns sykdom. Selv om enkelte lege vurderinger er ikke tilgjengelig, tiltrekker grunnlaget topp-karakter leger i forkant av forskning og behandling som sine medlemmer og ledere.

Medisinsk utgivere

Medisinsk utgivere, som Castle Connolly, fremme en årlig liste over topp-karakter leger etter spesialitet. Med noen få museklikk kan du vise en liste over topp-karakter leger for Crohns sykdom, i regi av staten. Disse legene fikk høye karakterer fra sine jevnaldrende.