Digidexo.com

Hvordan bruke en Runners Detox Program

Detox-programmer brukes til å rense kroppen for giftstoffer, som for eksempel kjemikalier i mat og eksos fra biler. Selv om dommen er fortsatt ute om de virkelige konsekvensene av kortsiktige detox-programmer med hensyn til faktisk å fjerne giftstoffer, detox-programmer tillate oss å evaluere våre mat mønstre, livsstil og jumpstart våre organer. Du vil føle trimmer, mer våken og til og med smaksløkene blir forynget. Tenk på det som følelsen "runner høye", bortsett fra å holde det høyt går hele dagen, ikke bare for timer etter kjøringen. Selv om fordelene kan være enorm for vår følelsesmessige velvære og ytelse, må løpere være mer forsiktig enn stillesittende mennesker når gjennomføre en detox program, slik at det ikke gjør mer skade enn godt.

Hvordan bruke en Runners Detox Program

•  Revurdere din diett. I motsetning til det mange tror, ​​er detox ikke faste og overlevende ut av hovedsakelig rå saft i ukevis. En løper kropp trenger mer enn det. En detox program tvinger deg til å vurdere hvilke typer mat som du spiser som faktisk kan svekke ytelsen på banen eller på stien.

Integrer mer bær, nøtter, grønne grønnsaker, brun ris og hele korn i kostholdet ditt. Det er mye lettere å forklare de matvarer som du unngå mens detoxing, siden begrensningene er hva du kan spise er ikke så stor som du kanskje tror. De store no-nos er nettopp det som er kjent for å være ikke-så-bra for livlinjen eller din topp ytelse i første omgang: koffein, alkohol, sjokolade, brød, kumelk og ost, salt, sukker, rødt kjøtt , hvitt mel og peanøtter.

Finn alternativer til favoritt sportsfolk behandler. Peanøttsmør er en vanlig, feel-good godbit. Prøv mandel smør i stedet. Det er en detox-vennlig godbit. Bananer også anses no-nos grunn av stivelsen. Prøv plommer, svisker eller en rekke forskjellige bær for et taktskifte. De er naturlig søte, post-run godbiter.

Ikke glem juice. Frisk frukt og grønnsaker er et godt supplement for detox programmet. Velg grønnsaker og frukt som er naturlig smakfull og ikke legge noe sukker. Holde det så naturlig som mulig. Disse er gode pre-og post-run matvarer og kan faktisk være gode måltid erstatninger hvis du har nok utvalg av frukt og grønnsaker i din smoothie eller juice concoction.

Tenk på hvordan du tygger. Du kan være skrubbsulten et par timer etter en lang sikt. Tregere. Tygge maten sakte og riktig er en måte å tilbakefordøyelsessystemet og få den i gang ordentlig igjen.

Start dagen med et glass varmt vann og sitronsaft. Selv om det høres rart, det er faktisk en god fordøyelsessystemet boost og en fin måte å forberede kroppen din for morgen kjører.

Ikke noen gang spart på vannet. Som en løper, har du sannsynligvis få langt mer enn de åtte glass vann som er anbefalt hver dag. Men pass på at du får minst at mye er enda viktigere for aktive mennesker. Dine resultater kan faktisk bli hindret fordi du ikke har drukket nok før, under (spesielt hvis det er en lang sikt) eller etter løpene dine.

Tenk yoga. På en dag fri fra løpeturen eller på dagen når du vanligvis kjører en kortere avstand, bør du vurdere å få inn yoga. Fordelene er flott for løpere: fra forbedret tone og fleksibilitet, for å fremme gode pusteteknikker og sirkulasjon. Det er mer enn New Age tull - det kan være en praktisk del av din kjører programmet. Hvis yoga er ikke helt din greie, i hvert fall ta litt tid før og etter løpene dine til å strekke ordentlig og reflektere over hva du ønsker å oppnå med din kjører.

Ikke gå over. Detox gjør du vurdere din ernæring og livsstil på en måte som vil ha en langsiktig innvirkning på din helse og topp ytelse. Ikke begrense deg selv for mye for enkelte matvarer. Du må fortsatt godt fett i kostholdet ditt. Ikke bli for radikal med din diett eller programmet vil slå tilbake. Som en løper, trenger du mer mat til energi enn gjennomsnittet, mindre aktiv person. Hvis du begrenser deg selv for mye, vil din helse lide. Du vil bli oppbrukt, vil du begynne å vises mer avmagret, vil selv din hud og hår lide, bli akne utsatt, tørt og skadet.