Digidexo.com

Se klart Eye Method

Se klart Eye Method


Den se klart Metode består av øye-baserte øvelser. Påstanden laget av skaperne av den se klart metoden er at øynene må utøves akkurat som alle muskler, og at en person som konsekvent gjør de riktige øye øvelser kan forbedre sitt syn uten briller, kontaktlinser eller operasjoner som LASIK. Effektiviteten av disse øvelsene og se klart Method generelt har vært sterkt bestridt av eye-care fagfolk, og ingen formelle studier av metoden har blitt gjort. Den se klart Method ble tvunget fra markedet i 2006 på grunn av rettslige skritt.

Historie

Den ser tydelig metoden ble først utviklet av fire personer som skapte den amerikanske Vision Institute. Gruppen besto av optikere Merrill J. Allen og David W. Muris samt psykolog Francis A. Young og atom kjemiker Steven Beresford. De forfattet en bok i 1996 om øye øvelser og hvordan folk kan bruke dem til å forbedre sin visjon.
Den se klart Method var basert på informasjonen i denne boken, og ble tungt annonsert mellom 2001 og 2006 Iowa bedriftseier Cliff Rose og advokat David Sykes bidro til å få produktet til å realiseres og markedsføre det. The American Vision Institute prøvde å publisere en artikkel på sin se klart Metode i to populære optometriske tidsskrifter, men ble slått ned og selvpubliserte papiret på sin hjemmeside.

Funksjon

Den se klart Method er utformet for å omskolere og utøve øynene med påstanden om at pasientens syn vil forbedre. Skaperne av metoden selv hevdet at noen mennesker er i stand til å kvitte seg med sine briller eller kontaktlinser, unngå kirurgi, og har sine øyne tilbake til 20/20 syn etter å ha brukt se klart Method. Tanken bak det er basert på Bates Method, som har blitt diskreditert.

Typer

Ulike øvelser er foreslått i fremgangsmåten, blant annet "tromboning", som holder en liten gjenstand på bestemte avstander fra øynene og praktisere pusteteknikk som gjenstanden beveges, og "uklarhet lesing", som innebærer å holde et magasin i en avstand som gjort ordene uklart, snu den opp ned, og deretter kjører ens blikk rundt det å finne noen bokstaver som er gjenkjennelig. Andre øyet øvelser samt personlige, positive affirmasjoner, lysterapi og akupressur for musklene nær øyet er også foreslått i se klart Method.

Juridiske problemer

Mange prøvde se klart Method uten å lykkes, og selskapet som solgte det, Vision Improvement Technology - en avlegger selskap av den amerikanske Vision Institute - var gjenstand for en svindel søksmål fra justisministeren i Iowa. Noen av selskapets markedsføring ble begrenset på grunn av at søksmålet, og i 2006 ble selskapet enige om å slutte å selge se klart Method, gi oppreisning til noen kunder som ønsker det og rense eventuelle registreringer knyttet til kjøp av se klart Method fra kundens kreditt poster . Programmet var da tilgjengelig gratis på se klart Method nettsted, som nå er dødt. Metoden er fortsatt tilgjengelig, men gjennom andre nettsteder som eBay.
Etter fjerning av se klart Method fra markedet, den amerikanske Vision Institute startet et nytt nettsted (www.visiontherapy.net) for å gi et program som er i hovedsak de se klart Method kalt Power Vision Program. Programmet er gratis, og selv om selskapet siterer forskning på øye øvelser for å validere Power Vision Program, ingen forskning spesielt ta sitt eget program.

Betraktninger

Den se klart Method skal ikke betraktes som en erstatning for briller eller kontaktlinser, eller bør det betraktes som et bedre alternativ enn kirurgi for synskorreksjon. Nå at metoden er gratis det kan bli prøvd uten skade på lommeboken, og det er ingen bevis knytter den se klart Metode til noen skade som involverer musklene rundt øyet, selve øyet eller en persons syn. Før du prøver noen form for program for trening (av noen bestemt del av kroppen), er det best å oppsøke lege som har kunnskap på dette feltet. En øyelege kan hjelpe deg med å avgjøre om se klart metoden kan ha noen nytte og om det er det riktige valget for deg.