Digidexo.com

Hvordan få god helse

Hvordan få god helse


Oppnå god helse tar tid så du må være tålmodig og flittig hvis du tar fatt på et program med fokus på å leve sunt. Hvis du er en kronisk sofagris i særdeleshet, må du endre måter og få kroppen i bevegelse for å nå dine helse mål. For å nå dette målet, vil bestemme mengder, varighet og intensitet av hver kosttilskudd og mosjon komponent bidra til å sikre et vellykket resultat.

Hvordan få god helse

•  Lag en tidsplan hver morgen eller i begynnelsen av hver uke som inkluderer de fysiske, kosttilskudd og mentale retningslinjer som du vil følge på en daglig basis. Utpeke ganger for hver av disse helsemessige aspekter i tillegg til en liste hver dags øvelser, måltider og avspenningsteknikker. Hold deg til planen, som du bare vil se resultater hvis du er flittig.

•  Gå for en utfordrende jogge på rutinemessig basis. Løpeturen, som skal vare i minst 15 minutter hver gang, må gjøres minst tre ganger per uke for å være effektive. Running vil adressen din kardiovaskulær helse, og vil hjelpe deg å miste vekt også. Underkroppen og, i mindre grad, vil kjernen muskler også nytte.

Gjør pushups og situps. Dette er grunnleggende motstand øvelser som tone overkroppen. Tre sett av hver to ganger per dag vil bidra til å bygge muskler og gjøre kroppen din magre. Mengden av pushups og situps i hvert sett vil variere fra individ. Fullføre så mange du kan før du er ute av stand til å gjøre mer; når du kan gjøre noe mer du har nådd det stadiet kjent som "maxing ut."

Unngå usunn mat mens fokus på forbruker sunne alternativer. Spise den anbefalte daglige porsjoner av hver store matvaregruppe. For frukt og grønnsaker, spiser ca åtte totalt porsjoner. For korn, bør du spise om åtte porsjoner også. Konsumere ca to porsjoner med meieriprodukter og om tre porsjoner protein. Drikk ca åtte-ni kopper vann hvis du ønsker å gå ned i vekt.

Husk å fokusere på din mentale helse også. Tømme tankene for heftelser ved å lese en bok, for eksempel. Reading er ansett å være en av de beste avslapping praksis for en travel sinn. Den slutten av dagen er mest hensiktsmessig for denne type mental trening.