Digidexo.com

Måter å detox fra å spise Junk

USA er den feiteste nasjon på jorden, og mye av vår fedme stammer fra å spise junk food. Nøkkelen er å stoppe syklusen av å spise junk, som lever av seg selv, og erstatte hele ferske matvarer. Rekruttere støtte fra venner og familie og forsterke positive innsats med belønninger som ikke er relatert til fast food. Hvis du prøver å avgifte fra å spise junk food, her er noen forslag.

Detoxing Fra å spise junk

Zhi Yi On, en doktorgradsstudent ved University of South Australia, gjennomført en studie som antydet at junk food er faktisk vanedannende. Rotter som ble matet en diett rik på sukker og fett viste tegn til angst når maten ble tatt bort. De valgte å gå sulten i stedet for å spise sunnere mat. I dokumentaren "Supersize Me", filmskaperen Morgan Spurlock funnet ut at han utviklet hodepine og humørsvingninger fra sin selvpålagte eksklusiv diett av McDonalds mat, men hans humør ble umiddelbart hevet da han hadde sin neste Mickey D's fix.

Breaking the junk food vane er mer sannsynlig å være vellykket hvis du starter med små, oppnåelige mål, ifølge Ian Newby-Clark, førsteamanuensis i psykologi ved University of Guelph i Ontario. Erstatte tomme kalorier med frukt eller med mini-måltider som er mer omfattende og sannsynlig å tilfredsstille sult.

Vær mer oppmerksom på hva du spiser ved å eliminere vane snacking foran fjernsynet.

Sakte ned mens du spiser, og nyt smaken av hver bit av maten din. Hvis du overspise når du sosialisere med venner, prøver å spise et lite måltid før du drar hjemmefra, og planlegger å spise mindre porsjoner av dine favoritt avlat.

Hvis du er en emosjonell eater, stoppe opp og vurdere om du tar en tur kan løfte humøret. Hvis du bestemmer deg for å hengi seg, gjør det til en høy tetthet karbohydrat snack.

For barna, la dem en rolle i planleggingen av måltidet. Sett retningslinjene og sørg for å inkludere en balansert fordeling av ernæring i hvert måltid. På den annen side, tillate dem å velge en eller to mat de liker fra en liste over godkjente valg, og ikke tvinge dem til å spise mat de hater. Foreldre bør være gode eksempler. Dersom barn ser foreldrene spise sunn mat, de er mer sannsynlig å plukke opp sunne matvaner, ifølge Wendy Bazilian, forfatter av "The SuperFoodsRx Diet."

Montering sunn mat inn i budsjettet

Det er liten tvil om at det er billigere og mer praktisk å spise junk food. Det krever mindre tid til forberedelser og er lettere overkommelig for enkeltpersoner og familier på stramme budsjetter. Det er imidlertid noen midler for å gjøre sunne matvarer billigere samtidig som du sparer litt forberedelser tid. Tilbered flere måltider på forhånd og forberede deler som er klar for ovnen eller mikrobølgeovn og liten nok for en matpakke. Tillat deg selv noen avlat hvis mulig slik at du ikke føler fratatt. Bare sørg for at avlat er ekte luksus snarere enn tomme kalorier fra junk food.