Digidexo.com

Hva er Primadophilus Bifidus?

Hva er Primadophilus Bifidus?


På en gitt dag, folk overalt oppleve fordøyelsesproblemer. Disse problemene kan variere fra enkle fordøyelsesbesvær til gass, oppblåsthet, kvalme eller diaré. Selv om det er mange reseptbelagte medisiner tilgjengelig for å bekjempe disse problemene, noen av de beste naturlige jagerfly er probiotiske bakterier og gjær. En vanlig supplement som gir fire stammer av disse probiotika i en kapsel er Primadophilus Bifidus.

Kapsler

Primadophilus Bifidus kommer i kapselform og kan tas som alle andre medisiner i tablettform. Siden kapsler er enterisk belagt, kapsler er i stand til å gjøre det gjennom syre i magen før det slippes inn i fordøyelseskanalen. Når innført, de bakterier og gjærsopper arbeid å naturligvis avlaste og regulere fordøyelsessystemet.

Bifidobacterium Breve

Den første av de fire stammer av probiotika er Bifidobacterium breve. Bifidobacterium breve er oftest funnet hos nyfødte, spesielt de som har blitt ammet. Denne naturlige bakterier har en tendens til å minske i tallene som et individ blir eldre, men da gjeninnføres i kroppen kan bidra til å regulere fordøyelsessystemet.

Bifidobacterium Longum

Bifidobacterium Longum er den andre stamme av probiotiske i Primadophilus Bifidus. Som en av de mest dominerende bakterier i magen, samhandler Bifidobacterium Longum med de naturlige proteiner i kroppen, og skaper en beskyttende nett mot skadelige bakterier som kan utvikle seg i fordøyelsessystemet. Denne bakterien hjelper også regulere fordøyelsessystemet og øker evnene til immunsystemet.

Lactobacillus rhamnosus

Lactobacillus rhamnosus er den tredje stamme av probiotiske i Primadophilus Bifidus blanding. Denne bakterie er også ofte brukt i yoghurt og bidrar til å hemme veksten av skadelige bakterier i tarmkanalen.

Lactobacillus Acidophilus

Den endelige belastningen av probiotiske i Primadophilus Bifidus er Lactobacillus acidophilus. Denne bakterien er oftest funnet rundt skjeden og små intestines.This bakterier er en av de viktigste komponentene i blandingen på grunn av sin evne til å produsere vitamin K, acidolin, laktase og bakteriocin. Dette er alle viktige vitaminer og stoffer som trengs for å holde fordøyelsessystemet sunt og fri for sykdom.